banner113

Ak Parti İl Başkanı Rektör Ağırakça’yı Ziyaret Etti

Ak Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça’yı makamında ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Rektör Ağırakça’yı Ziyaret Etti
       İl Başkanı Bahattin Uncu ve yönetim kurulundan oluşan bir heyetle ziyarette bulundu. Güzel bir ortamda geçen ziyarette hayırlı olsun temennilerini ileten Ağırakça, yeni oluşumların sürekli farklılıklara, güzel hizmetlere açık olması gerektiğini söyledi.

     Ak Parti’nin hizmet odaklı düşünmesi Türkiye’yi dünya klasmanında hak ettiği yere getirdiğini belirten Ağırakça; Ülkesini ve milletini düşünen parti ya da kurumlar kendisiyle beraber üstünde yaşamış olduğu coğrafyayı da büyütür. Bu anlamda Mardin’inde hizmete ve büyütülmeye ihtiyacı var.  Karşılıklı olarak bu memleket için el ele verirsek kazanan tarafın bizler olduğunu hepimiz göreceğiz. Kendi aramızdaki birlikteliği devam ettirdiğimiz zaman hiçbir şer odaklı güç karşımızda duramayacaktır. 

      Sizler siyasetçi olarak çok çalışmanız gerekir. Başarılı hizmetleri sizlerden bekliyoruz. Önümüzdeki seçimlerinde Allah’tan hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şeklinde konuştu.

      Bu samimi konuşmalarından ötürü teşekkürlerini ileten Ak Parti İl Başkanı Uncu; Bizler eskimeyen Ak Parti’nin yeni oluşumu olarak bu kadim şehri hak ettiği yere getirebilmek için elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmeye hazır olacağız. Önümüzde ki milletvekilleri seçimlerine büyük bir hazırlık dâhilinde gireceğiz. İlçe ve mahallelerimizi karış karış dolaşacağız. 13 yıldır Ak Parti hükümetlerinin yapmış oldukları hizmetleri herkese anlatacağız. Dedi.   

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 13:39

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER