banner113

MÜSİAD Mardin Şubesi Kan Bağışı Kmpanyası Düzenledi

Mardin Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ve Türk Kızılay 'la gelenekselhale getirdiği kan bağışı kampanya sına yoğun ilgi. MÜSİAD Mardin Şubesinin Her yıl rutin olarak düzenlediği Kan Bağışı kampanyası bu yıl pazar günü gerçekleşti.

 MÜSİAD Mardin Şubesi Kan Bağışı Kmpanyası Düzenledi

 

Kampanyaya yoğun ilgi gösteren MÜSİAD Üyeleri  ve Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar yaptığı açıklama da “Kan vermek acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu bu konu da kan vermenin hayati bir öneme haiz olduğunu halkımızın bu konuda daha fazla ilgi ve alaka görmesi gerektiğini “belirtti.

 

Dernek olarak felaketlerde ilk yardıma gelen kuruluşlardan biri olan Kızılay'ı desteklemek ve Türkiye deki 'deki kan ve kan ürünleri sıkıntısına dikkat çekmek amacıyla yürüttüğü soysal sorumluluk faaliyetleri kapsamında, 500 ünite kan bağışı hedeflediklerini belirtti. "Şu anda binlerce insan kan bekliyor" diyen Dündar, "Bir insanlık görevini yerine getirmek üzere gönüllü kan bağışı kampanyası başlattık. Kan bağışı, hem bağışta bulunanlar hem de bu kanı kullanacaklar için büyük önem arz ediyor. Bütün sivil toplum kuruluşlarının bu konuya hassasiyet göstermelerini bekliyorum" dedi.

.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2012, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER