banner113

KIZILTEPE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ RIZA DÜNDAR BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

KIZILTEPE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ RIZA DÜNDAR BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Rıza Dündar Mardin’de bulunan ulusal ve yerel basına görev alan gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 KIZILTEPE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ RIZA DÜNDAR  BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

KIZILTEPE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ RIZA DÜNDAR  BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Rıza Dündar  Mardin’de bulunan  ulusal ve yerel basına görev alan  gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltı Esnasında Ulusal Basında görev yapan ve aynı zamanda Mardinli olan gazeteci ve televizyoncu Murat Çuhadar’da Başhekim Rıza Dündar’la hastane hakkında kısa bir röportaj gerçekleştirdi.   

Kahvaltıda 2011 Eve 2012 Nisan aylarının genel bir değerlendirmesini yapan Dündar Kızıltepe Devlet hastanesi hakkında gazetecilere şu açıklamalarda bulundu


 “ Bundan sonra 4 aylık dilimler halinde hastanemiz hakkında oluşan  yenilikler ve  çalışmalarımızı değerli basınımızla paylaşacaz.Kızıltepe Devlet Hastanemize bir çok yenilikler getirdik.Bu şunlardır;

Ekim 2011-Nisan 2012 Tarihleri Arasında Yapılan Hizmetler

1.Acil Serviste 14 Yataklı Yeni Müşahade Alanının Açılması

2.Acil Serviste 4 Yataklı Kritik Gözlem Alanının Açılması(Monitörlü)

3.13 Tedavi Yatağı İçeren Donanımlı Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezinin Açılması

4.Yatan Hasta Kısmında Toplam  55 Yataklı Yeni Servislerin Hizmete  Açılması

5.5 Yataklı Psikiyatri Servisinin Yapım İşi Tamamlanmış, Tüm İhtiyaçları Temin Edilmiş. Personel Takviyesi İle Mayıs Ayı İçinde Açılması Planlanmaktadır.

6.6+1(İzole Oda) Yataklı 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesinin Yapım İşi Tamamlanmış, İhtiyaçların Temini Sağlanmıştır. Mayıs Ayı İçinde Ventilatör Ve Personel Takviyesi İle Açılması Planlanmaktadır.


7.2 Adet Dijital Röntgen Cihazı , Sesli Ve Görüntülü Olarak Hasta Çağırma Sistemi Bulunduran Dijital Röntgen Birimi Hizmete Açılmıştır.

8.Patoloji Biriminde Daha Hızlı Sonuç Eldesi İçin Havalandırma Sistemi Ve Teçhizat Düzenlemesi Yapılarak Yeni Patoloji Ünitesi Hizmete Açılmıştır.

9.Bölgenin En Büyük Ve En Donanımlı Kan Transfüzyon Merkezinin Cihaz Eksikleri Tamamlanmış Ve Mayıs  Ayı İçinde  Resmi Olarak Hizmete Açılması Planlanmıştır.

10.Yanık Ünitesi Kurma Çalışmaları Başlatılmış 5 Adet 4 Motorlu Hasta Yatağı Ve Monitörler Alınmış Bakanlık Onayı İçin Dosya Hazırlama Çalışmaları Devam Etmektedir.

11.Merkez Laboratuara Ek Olarak Açılacak Olan Özellikle Acil Servis Hastalarına Yönelik Hizmet Verecek Olan Ek Laboratuar Birimi Tüm Cihazlarıyla Oluşturulmuş Personel Takviyesi Sonrasında Açılması Planlanmaktadır.

12.Hastane Bahçesine Kaymakamlığın Katkılarıyla 2  Adet Çocuk Parkı Yaptırılmıştır.

13.2. Göz Polikliniği Açılması İçin Gerekli Cihazlar Alınmış Mayıs Ayı İçinde Hizmete Açılması Planlanmaktadır.

14.Şehir Merkezinde Yer Alan Diş Tedavi Birimi Yer Tahsis Edilerek Ana Binaya Alınmış Yeni 3 Adet Ünit , Röntgen Cihazı Alınmıştır. Diş Tedavi Biriminin Mesai Sonrası Çalışması Düzenlenmiş , Mevcut Tedavilere Ek Olarak  Kanal Tedavisi Hizmeti Verilmeye Başlanmıştır.

15.Hastane İçerisinde Anne Emzirme Odaları Ve Çocuk Oyun  Alanları Oluşturulmuştur.

16.Acil  Serviste Hasta Taşıma Hizmetine Başlanmıştır.

17.Hastane Bahçesine Su Kuyusu Açtırılmıştır.

18.N-Yag Laser Cihazı, Selektif Trabeküloplasti Cihazı,Göz Anjiografi Cihazı(Ffa) Alımı İçin Son Aşamaya Gelinmiş Mayıs Ayı İçinde Hayırseverlerimizin Katkılarıyla Göz Teşhis Ve Tedavi Merkezi Adı Altında Tüm Bölgeye Hizmet Sunacak  Merkezin Açılması Planlanmaktadır.

19.Çocuk Servisi Hayırseverlerin Katkılarıyla Yeniden Düzenlenmiş , Servis İçin Oyun Alanları Oluşturulmuş Ve Hizmete Açılmıştır.


Daha sonra Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Rıza Dündar  tarafından basın mensuplarına hastaneyi tanıtıca bir gezi yapıldı.

Mardintime ailesi olarak Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Rıza Dündar’a yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2012, 09:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
bülent bayrı
bülent bayrı - 12 yıl Önce

vay vay bizim doktor rıza bey,neymiş haberimiz yok,basında inandı yazdı. bu hastahaneyi bu düzene getiren sayın doktor faruk kasap,müdür yalçın ve önceki baştabib gece gündüz çalıştılar.Hatta burda başhemşirelerin büyük gayretleri oldu.Bunları takdir edip ödüllendirmeleri lazımdı.Başarıları gerekirdi.Bildiğim kadar hastahane personeli ile birebir ve orada çok yakın bir ilişki içindeyim.Hastahane son yeni baştabibi kendi ekibini kurmak için çalışmaları personel içinde huzursuzluk gördüğümü belirteyim.İlerde bu çatlaklar ortaya çıkar.Temenimiz olumlu diyaloğu başkasının beyniyle değil,birbiriyle müzakere edilerek hastahaneye başarı olacaktır.Allah akıl fikir versin,huzur bekliyoruz

şeref dağ
şeref dağ - 12 yıl Önce

Bakalım tarafsız bir yayıncı kuruluşmusunuz ve yayınlayacakmısınız.
Aaaa her birime buyrun siz kahvaltı hazırlayın biz gelip kaynaşalım diyen Başhemşire' nın kahvaltısına benzeyen kahvaltı sizede kısmet olmuş afiyet olsun acaba sizede plaket verecekmı sayın baştabip. aaa baştabip Dr. Rıza DÜNDAR'mı ben baştabibi eczacı ferit bilirdim çünkü o hastanede hiç memur yokda ambarların (kırtasiye) başına hizmetli atamışda biliyormuydunuz acaba bu da yetmez şöförüde müdür yardımcısı olarak atayacakda ancak sorunları o şekilde çözecek sayın baştabip Hastaneyi devr aldığında borç yoktu acaba şimdi hastanenin ne kadar borcu var?
Personelin arasında nifak tohumları ekmiş bir baştabiptır bu saydıkları işlerde yeni bina olduğundan kim olsa yapacaktı kimse kendine pay çıkarmasın, Sayın baştabip iş yerim hastanenize yakındır sizi yakından takip ediyorum ve sizin amacınız halk değil hastaneyı kullanaraktan milletvekiliğine zemin hazırlamaktır ve sellam.

DAVUT ASLAN
DAVUT ASLAN - 12 yıl Önce

sayin dr.riza dündari tanimadan,geçmişini bilmeden yorum yapmak çok yanliş.hastanemizin şu anki düzeye gelmesinde çok büyük emekleri olmuştur.gerek çevremizde gerekse ülkemizde tembel insanları övmeyi çok iyi bilen insanlarız.insanlarımızdan,hastane personelimizden ve siyasi iktidardan beklentimiz rıza hocanın önünü açmaları ve ona daha çok destek olup sahip çıkmalarıdır.hocamız bu memleketin çocuğudur ve daha çok hizmetler yapmanın gayreti içindedir.

kerem aslan
kerem aslan - 11 yıl Önce

inşalah hastanemiz bir çok büyük devlet hastaneleri gibi büyük amaçta imkanlara ulaşır şuan o imkanı göremiyom ne yazık ki

kerem aslan
kerem aslan - 11 yıl Önce

inşalah hastanemiz bir çok büyük devlet hastaneleri gibi büyük amaçta imkanlara ulaşır şuan o imkanı göremiyom ne yazık ki

sevilay yılmaz
sevilay yılmaz - 10 yıl Önce

her senelerde olduğu gibi hırsızlık son safhada hastane değil beslenme yuvası mübarek.

halil
halil - 9 yıl Önce

Sayın dr.rıza ben yatalık bir üzürlüyım 3 ay önce yeni rapor baş vurdum ama 100de 8 verdiler eski raporum 100de 85 ti diye hakımı yediler kızıltepe Hastanesi de torpil var ve rüşvet var zakat hakları satıyorlar rica ederim dr.rıza üzürlülerin hakları veren

gulhan donar
gulhan donar - 9 yıl Önce

Ben kadın duğum doktordan şikayetşiyim niye diyeceksiniz çünkü onun hastasıyım dün gene gitim bir hafta üztümden geçti bana deki git bir hafta sonra gel ama ağrıyordum eve geldim fenalaştim gittim òzele bana dediki sende bebeyinde tehlikede siniz beni hemen mardin doğum hastanesine gönderdi dün eeakşam bebeyim oldu bana ve bebeyime bişey olsaydi bunun sorumlusu oydi gerekeni yapmanizi istiyorum doktorun adi engin yurçu


SIRADAKİ HABER