banner113

Nusaybin’de Temizlik Kampanyası

Nusaybin Belediyesi tarafından "Rantçıları değil doğayı zenginleştirelim" sloganıyla yapılan 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında yürüyüş gerçekleştirildi.

Nusaybin’de Temizlik Kampanyası

Nusaybin Belediyesi bünyesinde çalışma yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından "Rantçıları değil doğayı zenginleştirelim" sloganıyla bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirdiği Çevre Haftası etkinliklerinin kapsamında Nusaybin Belediye Eş Başkanları Sara Kaya ile Cengiz Kök, BDP Nusaybin İlçe Eş Başkanı Zinnet Alğat ve parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, STK’lıların yanı sıra çok sayıda belediye binası önünden bir araya geldi.

Kitle ellerinde “ Çevreyi hor gören geleceği zor görür”, “ Gelecek yarınlar için çevremizi temiz tutalım”, “ Kültürel mirasımız için ilçemizi temiz tutalım”, “ Sağlıklı yaşam sağlıklı çevre ile olur”, “ Em xwezayê devlemend bikin, rantxuran na”, “ Hawirnasiya mirov bihuşta mirove” dövizlerini taşıyarak belediye önünden üçyol ve demiryolu güzergahına kadar ellerinde çöp poşetleri ile yürüyüşe geçti. Üçyol’dan iki kola ayrılan kitle güzergah boyunda çevrede bulunan çöpleri topladı. Kitle ilçede başlatılan Temizlik Kampanyası’na Demir Yolu’nda topladıkları çöpleri çöp konteynırlarına boşaltarak son verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 22:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER