banner113

Nusaybin Belediyesi Çalışmalarını Gecede Sürdürüyor

Oruç ayı nedeni ile Nusaybin Belediyesi, Fen İşleri ekipleri çalışmalarını gece sürdürüyor

 Nusaybin Belediyesi Çalışmalarını Gecede Sürdürüyor

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarını akşam serinliğinde yapan Fen İşleri ekipleri, alt ve üst yapı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarını akşam serinliğinde sürdüren Nusaybin Belediyesi bünyesinde çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alt ve üst yapı döşeme çalışmalarını iftar vaktinden sahura kadar sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Fırat Mahallesi; Toprak, Şafak, Başak ve İpek Sokak’ta daha önce döşenmiş olup ve işlevini yitirmiş olan kanalizasyon boruları değiştirilerek yerine 900 metreQ 300 korige döşemesi yapılıyor. Yapılacak sokaklarda alt yapı döşeme çalışması tamamlandıktan sonra üst yapı döşeme çalışmasına başlanacağı belirtildi.

Yeni Hastane yolunda halkın mağdur olmaması ve hastaneye gidiş gelişlerinin daha rahat olması için yeni imara açılan alanda hastane yolu açıldı. Açılan yola dolgu ve stabilize malzeme döküleceği söylenildi. 

Ayrıca ilçenin muhtelif yerlerinde oluşan deforme ve yol çökmeleri, alt yapı arızalarına ekiplerimiz anında müdahale etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 03:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER