AK Parti Teşkilatı Nusaybin ilçesini Ziyaret Etti.

AK Parti Teşkilatı sokağa çıkma yasağının son bulduğu Nusaybin ilçesini ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

AK Parti Teşkilatı Nusaybin ilçesini Ziyaret Etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Osman Doğru ve beraberindeki heyet eşliğinde ilçede incelemelerde bulunurken, terör nedeniyle sıkıntılar yaşayan Nusaybin esnafını ziyaret etti.

Özellikle son aylarda Nusaybin ilçemizde yaşanan terör olayları sonucu esnaflarımızın büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Ortaya çıkan tablodan sonra normalleşen hayatla beraber vatandaşlarımızın işlerine dönmeleri, tekrar yaşama tutunmaları bizleri ziyadesiyle memnun etti. Nusaybin halkının inşallah böyle acıları bir daha yaşamamasını temenni ediyorum”.

 Dündar, “AK Parti Teşkilatı olarak son 10 gündür üç defa Nusaybin ilçemizi ziyaret ettik. Gerekli mercileri ve büyük mağduriyet yaşayan esnaflarımızı ziyaret ederek kendileriyle bir araya geldik. Nusaybin’in şu an mevcut bulunan sorun ve sıkıntılarını gerekli kurum amirleri ve çalışanlarından, Nusaybinli iş adamlarından, esnaflardan ve vatandaşlarımızdan bire bir dinleyerek inşa sürecinin ne şekilde devam ettirilmesi ve Nusaybin’in tekrar eski canlılığını nasıl yakalayacağı gerektiği konusunda karşılıklı fikir paylaşımında bulunduk. Zaten hükümetimizin yoğun çalışmaları ve bu konudaki kararlı tavrı Nusaybin’i eskisinden daha da yaşanılabilecek bir alana dönüştürülmesini sağlayacaktır”.

Terör nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımız ile ilgili olarak devletimizle beraber teşkilatımızda yoğun bir çalışma sergilediğini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Dündar,  “AK Parti Nusaybin İlçe Teşkilatımızdan ve farklı yerlerden bizlere yardım talebinde bulunanlar için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. Bizlere gelen bütün bu talepler teşkilatımız tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildiğini de tekrar belirtmekte yarar görüyorum. Biz halkımızın artık terörle bir arada yaşamamasını ve ortaya konan yanlış politikaların esiri olmalarını istemiyoruz. Nusaybin esnafımızdan aldığımız taleplerde bu doğrultuyu göstermektedir. Nusaybin halkı artık huzurlu bir hayat yaşamak istiyor. Değil terörle yaşamak artık terörün ismini bile duymak istemiyorlar. Sıkıntılarla yoğrulmuş olan dönemleri bir daha yaşamak istemiyorlar”.

Dündar, “ Son olarak ta şunu belirteyim. Nusaybin halkının hükümetimizin zararlar konusundaki politikasına güveni tamdır. Bu konuda Mardin ve Nusaybin teşkilatlarımıza ne düşüyorsa, geçmişte olduğu gibi yine halkımızla beraber halkımızın lehine sonuçlanması için elimizden geleni yapacağız”.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2016, 19:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER