Midyat’ta Kırsal Mahallenin Yolları Yenileniyor

Mardin’in Midyat ilçe Belediyesince kırsal mahallelerin yollarını yeniliyor.

Midyat’ta Kırsal Mahallenin Yolları Yenileniyor
 MARDİN - Mardin’in Midyat ilçe Belediyesince kırsal mahallelerin yollarını yeniliyor.

Vatandaşların kırsal mahalle ve grup mahalle yollarını daha rahat ve güvenli kullanabilmesi için mayıs ayından bu yana çalışmalarını sürdüren Midyat Belediyesi 25 km uzunluğundaki 4 kırsal mahallenin yollarını yeniden düzenleyerek asfaltladı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, çalışmaların sürdüğü kırsal mahallelerde incelemelerini sürdürerek, ilçenin 60 kırsal mahalle yollarının büyük bir bölümünü tamamlama hedefiyle çalışmalara başlattığını ve çalışmalar tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Başkan Şahin, “Fen İşleri ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla, mahalle ve grup mahalle yolları genişletiliyoruz. Alt yapısı yenileniyor ve asfaltlanıyor. Vatandaşlarımızın mahallelerine daha rahat daha güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. Doğançay, Yenice, Oyuklu ve Gülgöze mahalle yollarında önce alt yapı sonra da üst yapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Ekiplerimiz, şimdiye kadar yürüttükleri çalışmalar sonucunda toplam 25 kilometrelik 4 mahalle yolunda asfalt sathi kaplama yaparak çalışmaları tamamladı. Ayıca, merkez, Bağlar, Yeni, Cumhuriyet, Sanayi, Gölcük ve Ulucami mahallerimizde sıcak asfalt çalışmaları da yapıyor.” Dedi.

Midyat Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kırsal mahalle ve grup mahalle yollarındaki çalışmalarına yılsonuna kadar devam edeceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 15:56

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER