MİDYAT SPOR KOMPLEKSİ BİTME AŞAMASINA GELDİ

47 bin metrekare alanda yapımı devam eden Midyat Spor Kompleksi bitme aşamasına geldi. Turizm bölgesi olarak tanınan Midyat ilçesi, yapılan dev yatırımla spor alanında da tanınan ilçeler arsında ki yerini almak istiyor.

MİDYAT SPOR KOMPLEKSİ BİTME AŞAMASINA GELDİ
  

Bitme aşamasına gelen spor kompleksinde bazı incelemelerde bulunan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, “47 bin metrekare alanda yaptığımız spor kompleksimiz uluslar arası standartlara sahip 2 bin kişilik seyirci kapasiteli tribünle, 400 metre altı kulvarlı atletizm pisti içeren sentetik çim futbol sahası yer almaktadır. Kompleksimizde basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitnes salonu ve 450 metrekare alan üzerine kurulacak kay kay pisti ayrıca yer almaktadır. 1250 metrekare kapalı alana sahip uluslararası standartlara uygun 25 metrelik yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları yeşil alanlar ve otoparka sahip dev kompleksimiz Midyatlı hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır”.

Başkan Şahin, “Amacımız kadim Midyatımıza kazandıracağımız bu dev spor kompleksi ile yediyeden yetmişe tüm hemşerilerimizin rahatlıkla ve keyifli bir şekilde spor yapabilmelerini sağlamak ve ülke sporuna midyatlı gençlerimizi kazandırmaktır”.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 09:52

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER