Midyat Belediyesi Korona Virüs Toplantısı

Mardin’in Midyat ilçesinde Belediyesi korona virüse karşı ilçede alınacak tedbir ve önlemler kapsamında belediye birim müdürleri ile bir araya geldi.

Midyat Belediyesi Korona Virüs Toplantısı

Midyat Belediye Başkan yardımcısı Metin Kutlu Başkanlığında, Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya katılan birim müdürleri sosyal mesafe kuralına uyarak, maske ve eldiven takarak mesafeli oturdukları görüldü.

 

Belediye Başkan yardımcısı Metin Kutlu, Korona virüse karşı alınması gereken yeni tedbirlerin ve planlanan çalışmaların istişare edildiğini, Belediye olarak yapacakları çalışmalar masaya yatırıldığını söyledi.

 

Kutlu, “65 yaş üstü vatandaşların mağdur duruma düşmeden market alışverişleri için araçlar ve personel tahsis ettik. İlaçlama ve dezenfekte çalışmaları kırsal mahaller olmak üzer bütün ilçede düzenli yapılmakta. Mahallelerde devam eden temizlik ve dezenfekte işlemlerine artırılarak devam edilecek. Hijyen, İlaçlama, sosyal yardım, çevre ve temizlik gibi çalışmalar koordineli bir şekilde yapılacak. Kendimizi korumamız lazım. Siz sağlıklı olursanız bu işleri yaparsınız. O yüzden kendimizi de koruyarak hizmetimizi en üst seviyede sunmak zorundayız. Nice badireler atlattık, bu işin de üstesinden hep birlikte geleceğiz." Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 18:31

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER