Midyat Belediyesi Beyaz Masa 7/24 Hizmet Veriyor

Mardin’in Midyat İlçe Belediyesi, Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, Beyaz Masa ve Sağlık Birimi koordineli çalışarak mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 gece gündüz Midyat halkına hizmet veriyor.

Midyat Belediyesi Beyaz Masa 7/24 Hizmet Veriyor

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in talimatları ile Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, Beyaz Masa hattı üzerinden gelecek olan taleplere belediye ekipleri seferber edildi. Sunulan hizmet doğrultusunda, Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi olmayan 65 yaş üstü vatandaşlar, kronik hastalar ve engelli vatandaşlar; market, eczane ve fırın gibi noktalardan temin edilecek ihtiyaçlarını Beyaz Masa'ya bildiriyor. Vatandaşlardan gelen istekler değerlendirilerek Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sağlık Birimi anında geri dönüş yapılıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, yardıma muhtaç aileler ve vatandaşların istekler doğrultusunda gerekli alışverişler yapılarak malzemeler evlerine yetkili personel tarafından teslim ediliyor.

 

Beyaz Masa görevlisi Selami Akçay, “Bayaz Masa kurulduğundan bu yana, ilçemizdeki vatandaşlardan gelen talep ve önerileri başkanlığa ve gerekli birimlere aktarıyoruz. Whatsap ve telefon hattından gelen çok sayıda talepler oluyor. Gelen talepleri ilgili birimlere aktararak gün içerisinde çözmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 01:11

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyfi Ali güneş
Seyfi Ali güneş - 4 yıl Önce

Arıyoruz telefonu açan Yok nerede 7/24 hizmet

Ferhat akıncı
Ferhat akıncı - 3 yıl Önce

Karantinada onlara yardım gerekli

Arafat dağ
Arafat dağ - 3 yıl Önce

Merhaba iyi akşamlar ben cumhuriyet mahallesinde 559 sok da arıyorum ufak siyah böcekler yüzünde yatamıyoruz lütfen biranönce bir el atarsanız çok sevinırız

SIRADAKİ HABER