Midyat Belediyesi 80 Bin Maske Dağıtıldı

Koronavirüs (Kovid-19) ile etkin mücadelesini sürdüren Midyat Belediyesi ilçedeki esnaflara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Midyat Belediyesi 80 Bin Maske Dağıtıldı

Yayınlanan genelgeler çerçevesinde vatandaşların mağdur olmaması için maske dağıtımlarını düzenli olarak sürdüren Midyat Belediyesi bu kez esnaflara maske dağıtımı gerçekleştirdi. Pazar girişlerinde stant açarak esnafa ve alışveriş yapan vatandaşlara koronavirüs önlemleri hakkında bilgiler verildi. Semt pazarında alışveriş yapan vatandaşları virüsten korumak amacıyla kurulan dezenfektan satanlarımızla hemşehrilerimizin el dezenfektanları gerçekleşti.

Midyat Belediyesi Esnaf ve vatandaşlar da dahil olmak üzere Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında bugüne kadar 80 bin maske, 40 bin eldiven, 10 bin siperlik ve 5 bin tulum dağıtıldığı belirtildi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, halkımızın sağlığını korumak için tüm imkânları seferber ettiklerini kaydederek, “Koronavirüs ile mücadelemiz tüm hızıyla sürüyor. Ekiplerimiz tam bir teyakkuz halinde görevlerinin başında, halkın hizmetindedir. Bu çerçevede maske dağıtımlarımızı da sürdürüyoruz. Bugüne kadar esnaflarımıza dağıttığımız maskelerle birlikte kendi öz kaynaklarımızla temin ettiğimiz 80 bin adet maskeyi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Halkımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Lütfen tedbirlere uyalım. Kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım. Sağlıklı günler dilerim.” Dedi.

Midyat'ta vatandaşlar ve esnaf korona tedbirlerine uyduğu görüldü.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2020, 21:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER