Hercai oyuncuları Midyat’ta Sokak hayvanlarını ziyaret etti!

Geçtiğimiz günlerde Mardin'in Midyat ilçesinde karşıdan karşıya geçmekten korkan bir sokak köpeği Hercai dizisi oyuncusu Aslı Samat ile karşılaştı. Güzel oyuncu önce köpeğin korkusunu giderirken ardından aldığı mama ile karnını doyurdu. Bir süre sonra oyuncu Gülçin Hatıhan'da Aslı Samat'a eşlik ederek köpek ile ilgilendiler.

Hercai oyuncuları Midyat’ta Sokak hayvanlarını ziyaret etti!

Midyat'ta karşılaştıkları köpek ile ilgilenen oyuncu Aslı Samat ve Gülçin Hatıhan köpeğin durumundan çok etkilenerek yetkililere ulaşmaya çalıştı. Midyat Hayvanları Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Zeynel Abidin Erdem konuyla hemen ilgilenerek oyuncuların olduğu yere geldi. Sokakta korkuyla yaşayan köpeği dernek himayesine aldı. Ardından Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in de davetiyle oyuncular Aslı Samat, Gülçin Hatıhan ve Ahmet Kayakesen, Derneği ziyarete gitti. Oyuncular, himaye altındaki güvercinler, köpekler ve eşşeklerle tek tek vakit geçirip onlarla ilgilendi.

 

Midyat Hay-Der Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Midyat Belediyesi'nin kendilerine çok destek olduğunu fakat mama bağışı yapmak isteyen veya sahiplenmek isteyenlerin kendilerine mutlaka ulaşmalarını rica ettiklerini belirtti.

 

Oyuncu Aslı Samat sokakta karşılaştığı, koruma altına alınan ve sahiplenilmeyi bekleyen köpekle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu sözleri söyledi:

 

"*Eğer sahiplenemiyorsanız bile gönderiyi storyinizde paylaşırsanız çok minnettar olurum </p>                                    <div class=

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2020, 09:08

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER