Cumhuriyet Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

MARDİN – Mardin'in Midyat İlçe Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan 3 km gidiş 3 km geliş tretuvar çalışmasının yanında 700 metre sıcak asfalt tali yol ile şehrin görüntüsüne güzelleştiriyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor
 Şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren Midyat Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinde kaldırım ve asfalt çalışmalarının son etabında oldukları belirtildi.

 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şahin, Bölgede son üç ayda yapılan tretuvar çalışmaları sonrası bordür ve sıcak asfalt çalışmaları hummalı şekilde sürdüğünü söyledi.

 

Başkan Şahin, “Cumhuriyet mahallemizde yaklaşık 3 aydır yapmış olduğumuz tretuvar çalışmalarının sonuna geldik. Ekiplerimiz burada yaptığımız 35 Bin m2’lik tretuvar çalışmasının ardından peyzaj, aydınlatma çalışması için hazırlık yapıldı. İnşallah bu işlemlerimizi de bitirdikten sonra mahallemizdeki farklı farklı eksiklerimizle ilgili çalışmalara devam edeceğiz. İlçemizde eksiklerimizi bir bir gidermeye çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2020, 12:44

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER