Belediye Başkanı Şahin’den Midyat’ta Müjde

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat’ta müjdeyi duyurdu.

Belediye Başkanı Şahin’den Midyat’ta Müjde

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız."

Belediye Başkanı Veysi Şahin, İlçemize Uluslararası Standartlarda Modern Spor Kompleksi Müjdesi!

Şahin, “Midyat’a kazandıracağımız en önemli vizyon projelerimizden biri olan, Midyat Spor Kompleksi’nin ihalesi Cuma günü itibariyle tamamlandı. En kısa sürede yapımına başlanacak. İlçemizin spor alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan, Midyat Spor Kompleksi, 47 dönümlük yemyeşil bir alanda kurulacak.” Dedi.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte halkımız, uzun yıllardır özlemini çektiği uluslararası standartlarda modern bir spor kompleksi ve yaşam merkezine kavuşacağını kaydeden Şahin, “İlçemize, ekonomi ve turizmine büyük katkı sağlayacak bir spor kompleksi olacak. Yıllardır dile getirmiş olduğumuz uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabileceğimiz Midyat Spor kompleksi içinde yer alan uluslararası düzeyde yarışmaların olabilecek. 47 dönüm yemyeşil alana kurulacak spor kompleksi içerisinde uluslar arası standartlarda 1 adet basketbol, 1 adet voleybol, 1 adet tenis kortu ile 1 adet sentetik çim futbol sahası ve bunun yanında içerisinde fitness salonu, pilates salonu, aynı anda 4 takıma hizmet verebilecek giyinme-soyunma ve yıkanma odaları, hakem odası, basın odası ve çok amaçlı kullanılabilecek odalar ile bünyesinde protokol alanı ve 2000 kişilik seyirci kapasiteli betonarme tribün ve 400 m 6 kulvarlı sentetik atletizm pisti içeren FİFA standartlarında 68*105 profesyonel futbol sahası bulunacaktır. Ayrıca 450 m2 alan üzerine kurulacak skate park (kaykay pisti), 1250 m2 kapalı alana sahip 1 adet Uluslararası standartta 25 m’lik yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve 1 adet uluslararası standartlarda 25 ml’lik yarı olimpik açıl yüzme havuzu projemiz içerisinde yer almaktadır. Bu yapıların tamamlanmasına müteakip çevre düzenlemeleri kapsamında peyzaj çalışmaları, otopark ile tesis içerisinde sıcak asfalt yürüyüş yolları yapılacaktır.”dedi.

Şahin, Spor kompleksimizin ilçemize kazandırılması için desteklerini esirgemeyen ve konuyla yakından ilgilenen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ve ekibine,  AK Parti Genel Merkez MYKY Üyesi Sayın Orhan Miroğlu'na, Mardin Milletvekillerimiz Sayın Şeyhmus Dinçel ve Sayın Cengiz Demirkaya’ya, Mardin Valimiz Sayın Mustafa Yaman’a , AK Parti İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç’a, Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hadi Çomaktekin’e, Midyat Kaymakamımız Sayın Tekin Dundar’a , Midyat’lı hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunarım. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 17:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER