Belediye Başkanı Şahin, Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.

Belediye Başkanı Şahin, Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı
Belediye Başkanı Veysi Şahin, bayramların dinî ve millî duyguların perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı günler olduğunu kaydederek, 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, bayrama ulaşmanın ise sevinç ve huzurunu yaşadıklarını söyledi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya başlanan tam kapanma dolayısıyla ne yazık ki bu bayramda eş, dost, akraba ziyaretlerinin ve bayramlaşma törenin yapılamayacağını kaydeden Başkan Şahin, “Bu yıl da sevdiklerimizle bir araya gelemedik, kucaklaşamadık. Ancak ayrılığın sağlık, sıhhat ve huzur içinde gerçekleşecek nice buluşmalar için bir zorunluluk olduğunun bilincindeyiz. Sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayacağız. Kalplerimizin bir olduğunu bilmenin mutluluğu ile inşallah bundan sonraki bayramları birlikte kutlayacağız. Bugünleri kısa sürede aşarak sağlıklı günlerimize dönebilmemiz için rehavete kapılmamalı, hep birlikte tedbirlere uymaya devam etmeliyiz” dedi.
Tüm Midyatlılardan aileleri ile birlikte sağlık içerisinde nice uzun bayramlar geçirebilmeleri için bu bayram konulan kurallara uyulmasını isteyen Şahin, “Bu duygularla Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm Midyat hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 13:22

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cennet Ayaz
Cennet Ayaz - 3 yıl Önce

Hayırlı bereketli bayramlar.,

SIRADAKİ HABER