Başkan Yanılmaz'dan, Başkan Şahin’e ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Midyat Belediyesini ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz'dan, Başkan Şahin’e ziyaret
 

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, ana hizmet binası önünde Belediye Başkanı Veysi Şahin ve Belediye personeli tarafından karşılandı.

 

Midyat Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, daha sonra Belediye Başkanı Veysi Şahin ve meclis üyeleriyle meclis solundan bir araya geldi.

 

Başkan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yürüttükleri ve yapacakları çalışmalar hakkında Yanılmaz'a bilgiler verdi.

 

Yanılmaz, meclis salonunda meclis üyelerine yaptığı konuşmada, insan yaşamının ana merkezinin hoşgörü olduğuna inandıklarını söyledi.

 

Hoşgörü merkezi Midyat olduğunu ifade den Yanılmaz, “Midyat’ta yapılan, restorasyon kültür sanat, çalışmaları sadece Midyat’ta değil dünyaya örnek olacak çalışmalar olmalıdır. İnsanların bir noktada savaşla gündeme geldiği bir dünyada Midyat’tan biz bütün Dünya’ya hoşgörüyü, sevgiyi, muhabbeti, birlikte yaşama kültürünü, birlikte inanma kültürünü bütün dünyaya yaymalıyız. Midyat bu özellikleri ile örnek bir ilçemiz. Yine bu özellikleri ile kendisinden bahsedilen bir ilçemizdir.” Dedi.

 

Yanılmaz, Başkan Şahin’in ilçede yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, İlçe Başkanı Atilla Yarış, Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, Gençlik Kolları Başkanı Hekim Aslan, hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 10:56

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER