Başkan Şahin’e, Hay-Der Derneği’nden Plaket

Mardin'in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (Hay-Der) Başkanı Zeynel Abidin Erdem, tarafından ziyaret edildi.

Başkan Şahin’e, Hay-Der Derneği’nden Plaket
 Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (Hay-Der) Başkanı Zeynel Abidin Erdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sokak hayvanları için sağ olsun bu alanda görevli personellerimizin azmiyle ve Midyat Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği daha güzel işlere imza atacağız. Sürekli iyileştirmeler yaparak standartların üzerinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu işin temelinde sevgi var. Belediye olarak sokak hayvanları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ulaşabildiğimiz bütün sokak hayvanlarının gıda ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. ” dedi.

 

Ziyarette konuşan Hay-Der Başkanı Zeynel Abidin Erdem ise, derneğin yapısı çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Başkan Şahin'e bilgi verdi. Yasalara uygun hareket eden dernek yapısıyla hizmet verdiklerini anlatan Erdem, “Midyat Belediyesi Sokak Hayvanları için yüzümüzü güldürüyor. Ne zaman geldiysek bizlerin taleplerini karşılıyorlar. Sizler başta olmak üzere tüm personellerinize verdikleri üstün gayretler nedeniyle minnettarız. Can dostlarımız ilçemizde güvendeler, emin ellerde ler. Midyat Belediyesinin Sokak hayvanları için yaptığı çalışmalar örnek alınmasını umut ediyoruz” diye konuştu.

 

Yapılan ziyaretin ardından, Midyat Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (Hay-Der) Başkanı Zeynel Abidin Erdem, tarafından Başkan Şahin’e, hayvanlara yönelik hizmetlerinden dolayı dernek özel plaketi takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 12:01

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER