Başkan Şahin'den, Acar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Muazzez Acar ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Başkan Şahin'den, Acar’a Hayırlı Olsun Ziyareti
 Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Muazzez Acar’ı ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, önümüzdeki günlerde inşallah bu pandemi sürecini atlattıktan sonra belediye ile işbirliği yaparak, siz değerleri kardeşlerimiz mahallelerde bölgemizde ihtiyaç sahibi kimsesiz, yardıma muhtaç aileler için bir yardım kampanyası başlayacaklarını söyledi.

 

Başkan Şahin şöyle konuştu: “ burada da öncülüğü sizler yapacaksınız. Bizde belediye olarak elimizden gelen her türlü maddi ve manevi desteği vereceğiz. Sizlerden ricamız partimizin ve Belediyemizin yaptığı hizmetlere sahip çıkmanız lazım. Özellikle sizlerden ricamız, sosyal medya çok önemli artık. Sosyal medyayı iyi kullanın. Özellikle hem Cumhurbaşkanımızın, hem de belediyemizin yaptığı hizmetler bunlar paylaşılmalı, vatandaşa anlatılmalı ve sürekli kullanmanızdır. Ayrıca, köylerle beldelerle ilgili bu pandemi biterse zaman ayıracağız.” Dedi.

 

Midyat bir kültür şehri olduğunu kaydeden Başkan Şahin, özellikle temizlik anlamında herkesin bilinçlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Özellikle çevre temizliğine çok önem vermemiz lazım. Herkesi bu konuda uyaralım. Ayrıca sosyal yardım anlamında belediyemiz her türlü destek vermektedir. Kimsesiz, dul ve yardıma muhtaç kadınlarımıza sahip çıkacağız. Bu tür yardımlarla her zaman yanınızda olacağız. Kadınlarımıza çok iş düşüyor. Her zaman seçimlere hazırlıklı olmamız lazım. Kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademede partimizin başarısı için Cumhurbaşkanımızın başarısı için elimizden gelen her türlü başarıyı ve desteği göstermemiz lazım. Sizlerden beklentilerimiz bu. Birlik ve beraberlik içinde olun. Belediye olarak her zaman yanınızda olacağız. Ben tekrar, kadın kolları başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

 

Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar ise, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Şahin'e teşekkür ederek, “Önceliğimiz kadınlarımızın mağduriyetini getirmektir. Belediyemizden ilk günden beri hep yanımızda hep destek alıyoruz. Çok şükür ki böyle bir belediyemiz var başkanımız var. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Gerçekten sizin destekleriniz sayesinde gurur duyuyoruz. Fakir fukaranın babası diyoruz artık. Mahalle başkanlarımızla saha çalışmalarına başlayacağız. Mahallerimizi tek tek gezeceğiz. Çalınmayacak kapı bırakmayacağız. Ekiplerimiz ile birlikte başaracağız inşallah. Biz hizmet için buradayız. Kimin ne derdi varsa yardımına koşacağız. Bu salgın hastalığından dolayı kurallara uyarak mesafeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 10:18

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER