Başkan Şahin, Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Mardin’in Midyat ilçesinde, “23 Nisan Evde Kal Midyat” Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Veysi Şahin verdi.

Başkan Şahin, Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Midyat Belediyesince, “23 Nisan Evde Kal Midyat” Sloganıyla, Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında, Okulların Kapanmasının Ardından Evde Kalan 04 - 14 yaş grubunda yer alan okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle hak sahiplerine verildi.Midyat Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törene Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Belediye Başkan yardımcıları Şehmus İleri, Abdurrahim Çelik, Seyfettin Taş ile dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı. Midyat Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Al Alptekin, törende yaptığı konuşmada, öğrencileri sanatla buluşturan bu etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Alptekin, “Belediye Başkanımız Veysi Şahin’in talimatıyla 10 Nisanda başlayıp 22 Nisan sona eren, “23 Nisan Evde Kal Midyat” Resim Yarışması düzenledik. Belediye olarak amacımız, öğrencilerimize görsel sanatı ve resim yeteneğini teşvik etmektir. Geleceğe yöne verecek olan çocuklarımızın kadim kentimizin tarihi mekanları hayal ederek resmetmelerini sağlamaktır. Bu nedende ‘masallar diyarı Midyat’ temalı resim yarışması düzenledik.” Dedi.

 

İlkokul öğrencileri arasından birinci gelen, TOKİ İlkokulu öğrencisi Tuğba Parlak, kazandığı Bin TL’lik para ödülünü pandemi sürecindeki yardıma muhtaç ailelere dağılmak üzere bağışladığını söyledi.

 

Anaokulu öğrencileri arasında ilk üçe giren, Yakup Arslan, Meryem Nur Dursun ve Yusuf Ekinci, İlkokullar arasında ilk üçe giren, Tuğba Parlak, Hira Çetin ve Emir Oğuz, Ortaokullar arasında ilk üçe giren Nergiz Ölmez, Zehra Turan ve Meryem Zerey para ödüllerini aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2020, 19:26

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER