Ak Partili’lerden Midyat Esnafına Ziyaret

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, Milletvekili Adayları Orhan Miroğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı ayrıca Süleyman Bölünmez ve partililerden oluşan bir heyetle Midyat çarşı esnafını dolaştılar.

Ak Partili’lerden Midyat Esnafına Ziyaret
 Mardin’deki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Mardin İl Başkanı ve Ak Parti milletvekili adayları çalışma rotalarını Midyat İlçesi’ne çevirdiler.

İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, milletvekili adayları Orhan Miroğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı, Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan ayrıca Süleyman Bölünmez ve çok sayıda partili bir heyet Midyat İlçesi’nde bulunan esnafları ziyaret ettiler.
Gittikleri her yerde sıcak bir şekilde karşılanan Ak Partililer esnafın karşılaştığı sorunları dinledi. Esnafın sorunları ile bundan sonra daha fazla ilgilenecekleri sözünü veren İl Başkanı Mehmet Ali Dündar esnafa yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Dündar açıklamalarında, “Gittikleri her yerde özel bir ilgiyle karşılandıklarını ve AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerin tekrarının bu güzel esnaflara yapılması gerekiyor. Bu açıdan özellikle esnaflarımıza büyük görevler düşmektedir”

Midyat’ın tarih kokan, zenginlik kokan nadide ilçelerden biri olduğunu belirten Dündar, “dikkatimizi çeken konulardan bir tanesi turizme yönelik yapılan yatırımların çokluğuydu. Telkari ve hediyelik eşya satan işyerleri en dikkat çekici mekânlardı. İnşa edilen oteller, ilçenin konumuna uygun yapılan restorasyonlar, bunların hepsi ilçenin gelir kapılarının başında geliyor. Ama maalesef bunca yatırıma rağmen son günlerde süregelen terör olayları Midyat esnafını çok zor bir duruma sokmuş. Tekrar eski günlere dönmenin hayali ve duası içindeydiler. Bizlerde inşallah bu durumun daha fazla süremeyeceğini zararın tüm ülkeye mal olacağı ve bu yüzden 1 Kasım seçimlerinin ülkenin rafahı açısından çok önemli olduğunu belirttik.”

Esnaf gezisinin ardından kurum ziyaretleri yapıldı. Daha sonra programın akışı Mardin’de devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 23:45

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER