banner113

Zabıta Ekiplerinden Ömerli İlçesi'nde Sıkı Denetim

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ömerli İlçesi'nde (Mahsertê), esnaf ve araç sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirerek uyarılarda bulundu.

Zabıta Ekiplerinden Ömerli İlçesi'nde Sıkı Denetim

Mardin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı Zabıta Denetleme ve Trafik Şube Müdürlüğü, Ömerli İlçesi'nde (Mahsertê), esnaf ve araç sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta Denetleme Şube Müdürü Hasan Çakı, Trafik Şube Müdürü Mehmet Doğan ve Ömerli belediyesine bağlı  zabıta ekipleri tarafından gerçekleşen denetimde, gıda üretimi yapan iş yerlerinin genel temizlik, personel portör muayeneleri, üretilen mamülün gramajları ve üretim yerleri kontrol edildi. Usule uygun olmayan ve eksikliği bulunan işyerlerine, gerekli uyarılar yapıldı.

Zabıta ekipleri denetim sırasında kaldırım işgali yapan esnaf ve gelişi güzel araç park eden araç sürücülerine yönelikte uyarıda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yalçın Yıldırım ise halk sağlığını her zaman esas aldıklarını belirterek bu tür çalışmalarının sıklıkla devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, 00:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER