banner113

YUKARI AZIKLI KÖYLÜLERİ MARDİN YOLUNU TRAFİĞE KAPATTI.

Mardin-Kızıltepe Yolu üzerinde Yukarı Azıklı Köyü'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ilköğretim okulu öğrencisi 15 yaşındaki Yusuf Kurtay'ın ağır yaralanması sonucu Yusuf Kurtay'ın yakınları ve Yukarı Azıklı Köyü sakinleri, kazanın geldiği yerde toplanıp, üst geçit yapılmadığı için sık sık kaza yaşandığı gerekçesi ile yolu kapatarak protesto eylemi yaptılar.

YUKARI AZIKLI KÖYLÜLERİ MARDİN YOLUNU TRAFİĞE KAPATTI.

YUKARI AZIKLI KÖYLÜLERİ MARDİN YOLUNU TRAFİĞE KAPATTI.

Mardin-Kızıltepe Yolu üzerinde Yukarı Azıklı Köyü'nde  dün  akşam saatlerinde  meydana gelen trafik kazasında ilköğretim okulu öğrencisi 15 yaşındaki Yusuf Kurtay'ın ağır yaralanması sonucu Yusuf Kurtay'ın yakınları ve Yukarı Azıklı Köyü sakinleri, kazanın geldiği yerde toplanıp, üst geçit yapılmadığı için sık sık kaza yaşandığı gerekçesi ile yolu kapatarak  protesto eylemi yaptılar.

Saatlerce yolu trafiğe kapatan köylüleri, yolu açmaları konusunda olay yerine giden Kızıltepe İlçe Kaymakamı Erkaya YIRIK  ve  İlçe jandarma Komutanı Ahmet ÖZCAN  ikna etti.

Kaza yerine gelen Kızıltepe İlçe Kaymakamı Erkaya YIRIK,   yaşanan bu olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek , olayla ilgili  Mardin Valisi  Sayın Turhan AYVAZ ve Kara Yolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda  söz konusu yerde üst geçit yapılması hususunda konunun üzerinde hassasiyetle duracağını belirtti. Kızıltepe İlçe Kaymakamı Erkaya YIRIK  girişimleri üzerine ikna olan köylüler, oturma eylemine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER