www.mardintime.com Kurumsallaşıp Büyümesini Dostlarıyla Kutladı

İsmiyle hem bölgesel hem de ulusal anlamda habercilik yapmak için kollarını sıvamış olan www.mardintime.com haber sitesi ve Mardin Time Dergisi Kızıltepe şubesini görkemli bir törenle açılışı yapıldı.

www.mardintime.com Kurumsallaşıp Büyümesini Dostlarıyla Kutladı
Açılış kokteyli törenine Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen,Gençlik Spor İl müdürü Mustafa Kuzu,Müsiad Başkanı Nurettin Kasap,İlçe milli eğitim Müdürü Sabahattin Genç ve şube müdürleri,Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu üyeleri,Kızıltepe Borsa Başkanı Mehmet Şahin,Basın İlan Kurumu Müdürü Adnan Günbegi,Mardin İşkur Müdür Yardımcısı Abdurrahim Yalçın,Ziraat Mühendisleri odası başkanı Mehmet Ali Dündar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü Yönetim Kurulu üyeleri,Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan,Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Solhan,Dunaysır Kültür-Araştırma Derneği Başkanı Nasır Aydin,Mert Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Yıldız,Ak Parti Kızıltepe Başkanı Murat Durgan Yönetim Kurulu üyeleri,Kızıltepe Kızıltepe Engelliler Gücü Başkanı Yusuf Taşkın,Emlakçılar Derneği Başkanı Diyaiddin Seydaoğulları,Fahri Yalçin,Çevre Gönüllüleri Der.Başk. Menduh Çakar,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik, Yeşilova Gazetecilik Matbaacılık Sahibi Ömer Demir,Hamit Karaca,Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi müdürü M Hadi Gökdemir , Mazhar Batıhan , Yazar Mehmet Mahsum Oral , Gazeteci dostlarımız Adnan Koçhan, Mehmet Doğan, Mehmet Aslan,Nezir Güneş,Faraç Çobanoğlu,İbrahim Aydoğan, Seval Begdaş , Kızıltepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Mehmet Yavuz Yaprak,Hikmet Ölçer,Kızıltepe Muhtar Derneği üyeleri , Sivil Toplum Örgütleri,Kurum Amirlerimi ve çok sayıda misafir katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş şöyle dedi.
“ Bu gün www.mardintime.com haber sitesi ve Mardin Time dergisinin Kızıltepe bürosunun açılışı için bir araya geldik. Güçlü basın demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Güçlü basın için güçlü gazetecilerde olması önemlidir. Tarafsız ilkeli objektif gazetecilik çok önemlidir. Bu şekildeki gazetecilik vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesini de sağlar. Artık sosyal medya internet habercilik sayesinde de artık herkes 7’den 77’ye küçük bir gazeteci pozisyonundadır. İletişim çağı demek böyle bir şeymiş. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

www.mardintime.com haber sitesi ve Mardin Time Derginin Genel Koordinatörü Mehmet Ali Demir ise açılışa katılan tüm misafirlere teşekkür ederek şunları söyledi.“Mardintime, hedef kitlenin hem bölgedeki haberleri hem de ulusal ve güncel haberleri aynı sayfada bulabilmesi için, kendini yenileyen, geliştiren bir tutum sergilemek için yayın hayatına başladı.
Hem Mardin’de yaşayan hem de Mardin dışında yaşayan insanlarımızın, Mardin’de olup biteni öğrenmeleri, öğrendiklerini ve düşündüklerini başkalarına duyurma ihtiyacından doğduk. Mardin halkının en çok merak ettiği konulardan biri, yörelerinde kendilerini yönetenlerin başarıları, başarısızlıkları, hataları, düşünceleri, projeleridir. Bunları dile getirmek için var olduk.
Bu işe başlarken haber değeri gördüğümüz her şeyi; ırk, din, dil ve ideolojisi ne olursa olsun, bölgenin hassasiyetlerini de dikkate alarak haber yapacağımızı taahhüt ettik. Bu güne kadar yolumuzdan şaşmadık, şaşmayacağız. Altı aylık kısa bir geçmişe rağmen, çizgimizin dışına çıkmadık ve çıkmayacağız.
Mardin’de halkın sesi, gözü ve kulağı olmayı amaç edinen sitemiz kıt kaynaklarla da olsa günden güne güçleniyor. Her zaman için ve her ne pahasına olursa olsun Mardin halkının güçlü sesi olmaya devam edeceğiz. Kendimizi sürekli yenileyerek eksikliklerimizi gün geçtikçe tamamlıyoruz.Bu yolda şirketimizi kurup kurumsallaşma yolunda ilk adımımızı attık.

www.mardintime.com’ın Kızıltepe şubesinin açılışından dolayı bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan,mesaj ve çiçek gönderen herkese teşekkür ediyoruz. Yerel, bölgesel ve ulusal haberden habersiz kalmamak için desteklerinizi bekliyor ve birlikte bir çok başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Zira ’Birlikten kuvvet doğar”dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 15:07

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER