Vali Yaman gazetecileri ağırladı

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “Güzel ve huzurlu günlerine doğru giden Mardin’e verdiğiniz katkı ve destekten dolayı gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Yaman gazetecileri ağırladı

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında il genelinde görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen buluşmaya Başkan V. Mustafa Yaman, yerel ve ulusal basında çalışan gazeteciler katıldı.

 

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “ Güzel ve huzurlu günlerine doğru giden Mardin’e verdiğiniz katkı ve destekten dolayı gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Zor bir mesleği ifa ediyorsunuz”

Gazeteciliği mesai mefhumu olmadan stresli bir meslek olduğunu vurgulayan Yaman, “Gazetecilik zor bir meslek grubu. Mesai mefhumu olmadan hem stres hem zor şartlarda bir kamu görevi ifa ediyorsunuz. Bu nedenle bu sektörde çalışan, emek veren, gayret gösteren bir sürü arkadaşımız ve dostumuz,  çok kısa sürede toplumu bilgilendirilmek üzere haber yapıyorlar” dedi.

 

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”

Çalışma şartlarının iyi olması dileğinden bulunan Yaman, şöyle devam etti:

“İnşallah daha iyi şartlarda çalışırlar. Daha kolay şartlarda çalışırlar. Ama çalışan gazeteciler biliyor ki bu meslek kolay değil. Hem kamu hizmeti yapacaksınız hem tarafsız ve objektif olacaksınız. Hem de çok kısa sürede vatandaşa bilgi paylaşımında bulunacaksınız. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 20:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER