Vali Mustafa Yaman:“Mardinli hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum.”

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman, Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Yaman, mesajında şunları ifade etti.

Vali Mustafa Yaman:“Mardinli hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum.”
 Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine sevgi ile baktığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdir.

        Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüse karşı yapılan mücadelede alınan tedbirlere  siz Mardinli hemşerilerimde evlerinizde kalarak büyük bir katkı sağlıyorsunuz. Sizlerin evde kalarak ne kadar sıkıldığınızı da anlayabiliyoruz. Ancak gelin bu bayramda sevdiklerimiz için evde kalalım.

         Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum.

        Bu duygularımla; Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize sağlık, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini diler, Mardinli hemşerilerim bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 13:17

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER