banner113

Vali Koçak’tan Down Sendromlu ve Lösemili Çocuklara Anlamlı Jest

Vali Ömer Faruk Koçak, Valiliğimiz ve Mezopotamya Kadın ve Çocuk Dünyası Derneği ile ortaklaşa organize edilen programda Down Sendromlu ve Lösemili çocuklarla bir araya geldi.

Vali Koçak’tan Down Sendromlu ve Lösemili Çocuklara Anlamlı Jest
Mezopotamya Kadın ve Çocuk Dünyası Kurucu Başkanı ve Lösev Mardin temsilcisi Şükran Geçer tarafından karşılanan Vali Koçak’a programda Vali Yardımcısı Tolga Kamil Ersöz de eşlik etti. Ayrıca gönüllü olarak konu ile ilgili araştırmalar yapan gençler ve ilgili kurum müdürleri de programa katıldılar.
Programa katılan çocuklar ve aileleri gerçekleştirilen anlamlı organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Katılımcı çocuklar ve aileler ile ayrı ayrı ve içtenlikle ilgilenen Vali Koçak, çocukları sevindirmek ve onlara değerli olduklarını hissettirmek amacıyla çeşitli hediyeler verdi. Zorlu yaşam sürecinin her anında ailelerin yanında olacaklarını belirten Vali Koçak, daha sonra öğrencilerden oluşan orkestrayla bir süre sohbet ettiler.
Programda ilginç ve güzel anlara da şahitlik edildi. Vali Koçak’ı karşılama sırasında arabaları çok sevdiğini söyleyen bir çocuğumuzun isteği yerine getirilerek makam aracına bindirildi ve belli bir süre gezdirildi.
Katılımcılarla uzun süre sohbet eden Vali Koçak, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletip buna benzer etkinliklerin daha sık yapılacağını ve çocuklarla daha sık bir araya gelineceğini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2015, 23:15

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER