Vali Demirtaş, Derik ve Mazıdağı İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, ilçe ziyaretlerini sürdürerek denetim ve incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Vali Demirtaş, Derik ve Mazıdağı İlçelerinde İncelemelerde Bulundu
 İlk olarak Mardin Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda ilgili daire başkanları ile bir araya gelerek Kızıltepe ilçesine yapılacak ilçe otogarı, Artuklu İlçesinde yapılacak park çalışması ve Dara Antik Kentinin daha iyi bir görünüme kavuşması için yapılacak çalışmalar ve düzenlemeler ile ilgili bilgiler alan Vali Demirtaş, buradan Derik ilçesine hareket etti.

 

Derik İlçesinde  Kaymakam Hicabi Aytemür ile birlikte çöp depolama alanı ve yeşillendirme çalışmalarının olacağı alanlarda incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, ilçeye bağlı Dumluca Köyü’nde bulunan Hazreti Seydoş Türbesini ziyaret ederek, burada vatandaşlar ile de bir araya geldi.

 

Derik ilçesine bağlı Şerefli, Meşeli, Göktaş ve Burç mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca yapılan sathi kaplama yolları da yerinde inceleyen Vali Demirtaş, buradan da Mazıdağı ilçesine hareket etti.

 

Mazıdağı ilçesi Sakızlı mahallesinde yeni yapılan Cami’de incelemelerde bulunarak mahalle sakinleri ile de sohbet etme imkânı bulan Vali Demirtaş, Kentin ulaşım ağını yenileyerek kalitesini arttırmak amacıyla Kocakent mahallesinde yapılan yolları inceledi.

 

Vali Demirtaş, son alarak ilçe merkezinde yapılan Spor Tesisleri ve park alanlarını da gezerek Kaymakam Muhsin Duran Kalkan ile birlikte ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret edip taleplerini dinledi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 09:35

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER