banner113

Vali Ayvaz ve Başkan Ayanoğlu Vatandaşın İftar Sevincine Ortak Oldu

Mardin Valisi Turhan Ayvaz ile Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu dün akşam iftar için, Ensar Mahallesi’nde oturan Bedii Arpağ Ailesine misafir oldu.

Vali Ayvaz ve Başkan Ayanoğlu Vatandaşın İftar Sevincine Ortak Oldu
                  İftara Artuklu Üniversitesi Süryani Dili ve Kültürü Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mehmet Sait Toprak, Meclis Üyesi Zeyni Bakırcı ve Mahalle Muhtarı Ahmet Uytun da katıldı.

               Mardin Valisi Turhan Ayvaz ve Başkan Ayanoğlu mahalleye gelişlerinde etraflarını saran çocuklarla sohbet edip oyuncaklar hediye etti.İftar yemeğine Vali ve belediye başkanının eşleri de katıldı.

               Her Gün farklı bir mahallede ve de farklı bir evde iftar açmanın lezzetini yaşadıklarını belirten Başkan Ayanoğlu, “Her akşam farklı bir mahallede faklı ailelerle iftar açıyoruz.Gittiğimiz her evde farklı farklı öykülere şahit oluyoruz.Bu öykülerden gereken dersi ve ibreti alıyoruz.”dedi.

            Çok samimi bir havada geçen iftar yemeğinde Bedi Arpağ’ın eşi Bedia Arpağ ile bir süre sohbet ederek bir sıkıntılarının olup olmadığını soran Vali Ayvaz, çocuklarla da ilgilenmeyi ihmal etmedi. İftara gelirken çocukları unutmayan Vali Ayvaz, mahallede kendisini karşılayan çocuklara oyuncak hediye etti.

           Vali Ayvaz’ın ve Başkan Ayanoğlu’nun kendilerini ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Bedi Arpağ, bu mübarek ramazan gününde evimize gelerek soframızı şenlendirdiniz. Bizi çok mutlu ettiniz. Sağ olun” diyerek duygularını ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2012, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER