banner113

Üründü, KGK Mardin İl Temsilcisi Oldu

Merkezi Ankara'da bulunan ve kuruluşu tamamlanan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin, Mardin Temsilciliğine Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü getirildi.

Üründü, KGK Mardin İl Temsilcisi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Ekim 2019 tarih ve 1660 sayılı kararnamesiyle kuruluşu resmen onanan Genel Başkanlığını Deneyimli Gazeteci Mehmet Ali Dim'in yaptığı Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu, Ankara’nın Çankaya ilçesinde hizmete giren Genel Merkezi’nde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'in başkanlığında toplanan yönetim kurulu, Ankara ve İstanbul dışında bulunan ve aralarında Mardin'in da bulunduğu 79 vilayete KGK il temsilcisi atama kararını açıkladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, yönetim kurulunun onayıyla, Mardin KGK Mardin İl Temsilciliğine Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı & Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü'nün atandığını duyurdu.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, “Statümüz gereğince, Ankara ve İstanbul dışındaki illerimizde temsilcilerimizi belirledik ve kendilerine tebliğ ettik. Ayrıca, her temsilcimizin ismini kendi İl Valilik makamına da birer yazıyla bildirdik. Çok titiz bir araştırma ve inceleme neticesinde belirlenen temsilcilerimiz, kendi şehirlerinde mesleki kariyerlerinin zirvesinde olan gazetecilerden oluşuyor. Tüm değerli temsilcilerimize KGK ailesine katıldıkları için teşekkür eder, hayırlı olması temennisi ve bundan böyle birlikte güzel çalışmalar yapabilmek umuduyla başarılar dilerim.”

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Mardin İl Temsilcisi olarak atanan Gazeteci Kadir Üründü, "Küresel Gazeteciler Konseyi’nin resmi kuruluşu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Ekim 2019 tarih ve 1660 Karar Sayısı ile onaylanmıştır. Öncelikle bize bu önemli görevi layık gören KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim'e ve Yönetim Kurulu üyelerine en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Küresel Gazeteciler Konseyi’ndeki yeni görevimiz özelde Kadim Şehrimiz Mardin'in tanıtımına ve marka değerine yeni katkılarda bulunacak çalışmaların içerisinde bulunmamıza vesile olacağı gibi; meslektaşlarımızın mesleki sorunlarını giderme ve mesleki gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Şahsıma tevdi edilen yeni görevin Mardin'deki basın camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2020, 12:32

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER