banner113

Uncu ;Herkes Özgür Olmadıkça Kimse Özgür Değildir

AK Parti Mardin İl Başkanı Av. Bahattin Uncu AK Parti'nin 14. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yolladı;

Uncu ;Herkes Özgür Olmadıkça Kimse Özgür Değildir
 Uncu mesajında, Ülkemizin en karamsar olduğu bir dönemde ortaya çıkan AK Parti 7'den 70'e herkesin vazgeçilmez umudu oldu. AK Parti, Kurucu Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 yıldır yapmış olduğu icraatlarla Türkiye'yi her alanda şaha kaldırmıştır.
AK Parti Türkiye'nin içinde bulunduğu olumsuz ortamı görerek ve doğru bir şekilde... analizini yaparak sorunları en iyi şekilde çözmesini bilmiştir.
Geniş bir toplumsal istek doğrultusunda kurulan AK Parti, binlerce yıldır aynı coğrafya üzerinde barış, dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşayan, ortak bir kaderi paylaşan, sevinçleri, kederleri, kıvançları ortak olan tüm halkımızın partisidir.
Partimiz, dürüst, dinamik, ilkeli kadroları ve ülkemizin ufkunu açacak bir siyasal perspektif ile halkımızın yıllardır çekmekte olduğu sıkıntıları sona erdirmeyi, siyasal sistemin problem çözme ve karar alma yeteneğini geliştirmeyi, ülkemizin kalkınmasının önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmayı, Türkiye'yi layık olduğu aydınlığa kavuşturmayı amaçlamaktadır.
AK Parti, "herkes özgür olmadıkça kimse özgür değildir" bağlamında din, dil, ırk ayırımı yapmadan kürdü de türküde arabıda kardeş bilip her kesime eşit mesafede olmayı kendisine amaç edinmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin 14.yılı ülkemize, milletimize ve teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 15:42

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER