banner113

Umut Kervanı’ndan Anlamlı Faaliyet

Mardin Umut Kervanı farklı insani yardım çalışmalarıyla kalplere dokunmaya devam ediyor.

Umut Kervanı’ndan Anlamlı Faaliyet
 

Mardin merkez ve ilçelerinde hayırseverlerin bağışlarıyla gıda, giyim, kırmızı et ve ev eşyası gibi insani yardım çalışmalarını sürdüren Mardin Umut Kervanı, evlenecek bir çifte düğün hediyesi olarak çeyiz yardımında bulunurken İdlib için toplanan giyim yardımlarını da teslim etti.

Umut Kervanı’ndan Muhtaç Çifte Çeyiz Paketi

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih AKMAN “İnsani yardım sahasının her alanında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız el verdiği kadarıyla muhtaç kardeşlerimizin her tür ihtiyacına yetişmeye çalışıyoruz. Bu sefer de imkanları yetersiz bir kardeşimiz evlenecek dediler. Hemen elimizde olan mutfak eşyalarını çeyiz paketine dönüştürüp düğün hediyesi olarak evlenecek çift kardeşlerimize gönderdik. Bu çeyiz paketinin hazırlanmasında katkı sunan kardeşimize teşekkür ederken, evlenecek kardeşlerimize dünya ve ahiret saadetini diliyoruz.” Dedi.

Umut Kervanı’ndan İdlib’e Giyim Bağışı

Akman, ayrıca kendi aracılıklarıyla Mardin STK Platformu’nun İdlib için yardım çalışmasına yapılan desteklerle ilgili de şunları söyledi. “Şüphesiz İdlib’te sınırımızın hemen ötesinde çadır kentlerde bir dram yaşanıyor, bu insanlık dramına derman olmak isteyenlere destek olmak vicdani bir sorumluluktur.  Hamd olsun dernek olarak bizim de bünyesinde olduğumuz Mardin STK Platformu, Diyanet Vakfı ve Kızılay öncülüğünde insani sorumluluk gereği İdlib için bir yardım çalışması başlatmıştı. Yaptığımız yardım çağrısına olumlu yanıt veren hayırsever kardeşlerimizin bize ulaştırdıkları 15 (on beş) koli muhtelif giyimi Mardin STK Platformu’nun Yardım Toplama Merkezine teslim etmenin gönül rahatlığını yaşıyoruz. Rabbim İdlib için katkı sunan, vesile olan, sahada yorulan tüm kardeşlerimizden razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021, 11:10

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER