banner113

Umut Kervanı Mardin Kasım Faaliyet Raporunu açıkladı

İnsani yardım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mardin Umut Kervanı, Kasım Ayındaki Faaliyetlerini Kamuoyuyla Paylaştı.

Umut Kervanı Mardin Kasım Faaliyet Raporunu açıkladı
 

Sahadaki insani yardım çalışmalarında din, dil, ırk, yerli ve mülteci farkını gözetmeden yetim ve muhtaçlara umut olmaya çalışan Mardin Umut Kervanı Kasım ayında da faaliyetlerine devam etti.

Bu kapsamda Kasım ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaşan Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hadi ÇAKAR “ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığın pandemi dolayısıyla zor günler geçirdiği bu günlerde Mardin Umut Kervanı olarak insani yardım çalışmalarında hız kesmeden çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Bu çerçevede toplamda 59 bin 550 TL değerindeki ayni ve nakdi yardımı 434  aileye ulaştırdıklarını belirtti.

 

ÇAKAR “Kasım ayında hayırsever kardeşlerimizin bize ulaştırdıkları bağışları Mardin Umut Kervanı olarak “Mardin Umut Evi Projesi” çerçevesinde  274 aileye 51 bin TL değerinde giyim paketi ulaştırıldı.  34 aileye 850 TL değerinde ekmek paketi, 25 aileye bin 350 TL değerinde ayakkabı yardımı yapıldı. Ayrıca hayırseverlerimizin bağışlarıyla Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla Afrika’da 100 kişiye bin 500 TL değerinde sıcak yemek verildi. Yine 4 bin 850 değerinde Bangladeş’te 1 su kuyusu için açıldı.

Rabbim katkısı olan hayırseverlerimizden ve faaliyetlerin mutfağında ter döken üye ve gönüllülerimizden razı olsun.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 10:18

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER