Umre ödüllü meal sınavına başvurular sürüyor

Kur’an Nesli Platformunun “Kur’an Nesline Kur’an Pınarı” temasıyla düzenleyeceği umre ödüllü meal sınavına başvurular sürüyor.

Umre ödüllü meal sınavına başvurular sürüyor
Kur’an Nesli Platformu tarafından 15 Eylül’de Türkiye geneli umre ödüllü “Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması” Mardin’de de yapılacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kuran Nesli Platformu Mardin Temsilcisi Mücahit Önen, başvuruların 20 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edeceğini hatırlattı.

Sınavın 4 kategoriden oluştuğunu belirten Önen, şunları söyledi:

“1’inci kategoride 4’üncü ve 5’inci sınıf öğrencileri, 2’nci kategoride 6’ncı- 7’nci ve 8’inci sınıf öğrencileri, 3’üncü kategoride lise öğrencileri ve 4’üncü kategoride ise yetişkinler yer alacaktır. 1’inci ve 2’nci kategori için platformumuz tarafından ilkokul ve ortaokullar için hazırlanan ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı’ kitabı 3’üncü ve 4’üncü kategori için, yine platformumuz tarafından gençler ve yetişkinler için hazırlanan ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı’ kitabı esas alınacaktır.”

Yarışmanın startını mayıs ayında verdiklerini ve çalışmaların halen devam ettiğini kaydeden Önen, amaçlarının 7’den 70’e bütün yaş gruplarını Kur’an-ı Kerim ile buluşturmak olduğunu söyledi.

Kur’an Nesli Platformu olarak 2019 yılını namaz yılı olarak ilan ettiklerini anımsatan Önen, bu çerçevede “Hayat Namazla Güzeldir” konferansı başta olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlediklerini aktardı.

Önen, “Toplumun her kesimini kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in mesajları ile buluşturarak, ilahi mesajların öğrenilmesi ve öğrenilenlerin birey ve toplum yaşamında maddi ve manevi olarak huzurun tesis edilmesine katkı sunmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz ‘Kur’an Nesline Kur’an Pınarı Yarışması’ bu yıl 15 Eylül Pazar günü yapılacaktır. Kayıtlarımız ise 20 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecektir. Süremizin az kaldığından şimdiye kadar kayıt yapmayanları ailece kayıt yapmaya davet ediyoruz. Böylece bütün aile bireyleri beraber çalışmış olacak. Kur’an iklimi bütün aile de yaşanmış. Umre, bilgisayar, altın, bisiklet ve tablet olmak üzere dört farklı kategoride toplamda 500’ün üzerinde ödülün verileceği bu yarışma için başvurular bugünden itibaren yani 1 Mayıs 2019 tarihinde başlayıp 20 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecektir. Yarışmayla ilgili tüm gelişmeler ve ayrıntılar //www.kurannesliplatformu.com ile //www.kuranpinari.net web sayfasında yayınlanacaktır.”  (M. Salih Keskin – İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 15:54

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER