banner113

TOGEM'den Haziran'da Doğan 25 Çocuğa Doğum Günü Kutlaması

Yaptığı yardımlar ve gerçekleştirdiği etkinliklerle Mardin halkının gönlünde taht kuran Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) , Haziran ayında doğan 25 çocuk için Şar Mahallesi'nde doğum günü etkinliği düzenledi.

TOGEM'den Haziran'da Doğan  25 Çocuğa Doğum Günü Kutlaması

             Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun eşi Fahriye Ayanoğlu, TOGEM yetkilileriyle birlikte çocuklarla bir araya geldi.Yaşları üç ile onbir arasında değişen 25 çocuk kendileri için hazırlanan pastaları yiyip güzel anlar geçirdi.Resmi Olgaç'a ait evin avlusunda gerçekleşen doğum günü kutlamalarına çocukların aileleri de eşlik etti.TOGEM Onursal Başkanı Fahriye Ayanoğlu; her ay değişik mahallelerde çocuklarla bir araya geleceklerini söyledi.
       Mardin Belediye Başkanının eşi Fahriye Ayanoğlu, Mardin Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) çatısı altında düzenlenen doğum günü kutlamasında çocuklarla bir araya geldi. Aynı ayda doğan aynı mahalle çocuklarının doğum günlerini kutladı.
        Mehmet Beşir Ayanoğlu’nun eşi Fahriye Ayanoğlu’nun öncülüğünde; TOGEM Müdür’ü Dilay Özdener, TOGEM çalışanları ve Konuk aileler yaklaşık 20 ila 25 çocuğun doğum gününde onları mutlu etmek için bir araya geldi.
      Haziran ayında doğan çocukların kutlama programı Şar mahallesinde ikamet eden Resmi Olgaç’ın evinde gerçekleştirildi. 25 çocuğun doğum gününün kutlandığı program öncesinde çoçuklarla teker teker ilgilenen Bayan Ayanoğlu ve katılımcı bayanlar, çocuklarla hoşça vakit geçirdiler.Doğum günü çocukları için hazırlanan pastalar, mumları üflendikten sonra tüm konuklara ikram edildi.
        Kutlamada konuşan Bayan Ayanoğlu, ‘’Öncelikle bu etkinliği TOGEM tarafından düzenledik. Biz her ay farklı mahallelerden belirlediğimiz birer anneden, doğum günü olan çocukları tespit etmelerini istedik. Sağolsun bu isteğimizi ilk Şar mahallesinden bir annemiz yerine getirdi ve aynı ayda doğum günü olan çocukların doğum günlerini kutlamamıza vesile oldu. Biz bu çocukları giydirdikten sonra doğum günlerinide hep bir arada kutluyoruz. Her ay yapmayı planladığımız bu etkinlik umut ediyoruz ki mardinli tüm çocukların yüzündeki tebessüme bir nebzede olsa ortak olmamızı sağlar.’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2012, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER