banner113

TOGEM’den Dar Gelirli Vatandaşlara İftar Yemeği

Kısa bir sure once kurulmasına rağmen Mardinlilerin gönlünde taht kuran Toplumsal Gelişim Merkezi ( TOGEM) dar gelirli 100 vatadaşa iftar yemeği verdi.

TOGEM’den Dar Gelirli  Vatandaşlara İftar Yemeği


                   

                     Fakir, yetim ve dullardan oluşan yüz kişiye, TOGEM yararına Mardin Belediye Başkanı’nın eşi aynı zamanda TOGEM Onursal Başkanı olan Fahriye Ayanoğlu tarafından iftar yemeği verildi.TOGEM Personelinin de katıldığı yemek güzel anlara sahne oldu.Bayan Ayanoğlu masaları tek tek dolaşarak gelen konuklarla ilgilendi.

                  Küçük adımların çığ gibi büyüyen yardım dalgalarına dönüşebileceğini' ifade eden Bayan Aynaoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi’Gelişinizle bereketlendirdiğimiz bu iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Rabbim bundan sonraki yaşantımızda daha hayırlı faliyetlerde bulunmamızı nasip etsin.Davetimize icabet eden herkese teşekkür ederim’’ dedi.

                İftar yemeğine katılan aileler her yıl tekrarlanan bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını ifade etti. Verilen iftar yemeğinin ardından iftara katılan misafirler belediyenin servis aracı ile evlerine bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2012, 01:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER