TBMM İdare Amiri Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI Mardin’den Gelen Çocukları TBMM’de Ağırladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde İçişleri Bakanlığının 'Biz Anadoluyuz' projesi kapsamında Mardin’den gelen 200 çocuk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmelerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

  TBMM İdare Amiri Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI Mardin’den Gelen Çocukları TBMM’de Ağırladı
Mardinli çocuklarla bir araya gelen TBMM İdare Amiri, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI “Medeniyet taşları birer birer yüreği saf ve temiz, iyiliklerle dolu kalbe sahip, hayalleri olan genç kardeşlerimiz tarafından örülecek. Türkiye’nin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine hep birlikte Türkiyeyiz. Bu birlik ve kardeşlik bilincine genç yaşta sahip olan kardeşlerimizi can-ı gönülden kutluyorum. Her bir başarı, her bir kazanım Şehidimiz #MuhammetFatihSafitürk’ün anısını yaşatmaktır. “ dedi.

Çocukların farklı kültürleri tanımaları, görmeleri için misafir ettiklerini söyleyen BÖLÜNMEZ ÇANKIRI “Bugün Mardin'den gelen çocuklarımız Ankara'da misafir olacak. Biz Anadoluyuz Projesi bütün Türkiye'de çocuklarımızın tamamen terörden, şiddetten uzak, hoşgörü ve kardeşlik bilincini aşılayan, farklı ve zengin kültürlerimizi tanıdıkları, ve kültürel etkileşim yaşayacakları bir programdır. Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın hanımefendiye, İçişleri Bakanlığımıza böyle bir projenin başarıyla yürütülmesine vesile oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 23:24

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER