banner113

Şahin;“Kültürel hafızamız ve Bilgi Hazinemiz olan Emeklilerimizin Emekliler Haftası ve Dünya Emekliler Günü kutlu olsun“

Mardin Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdülkerim ŞAHİN, Emekliler Haftası ve Emekliler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Şahin;“Kültürel hafızamız ve Bilgi Hazinemiz olan Emeklilerimizin Emekliler Haftası ve Dünya Emekliler Günü kutlu olsun“
  ŞAHİN mesajında Toplumumuzun omurgasını oluşturan, geçmişten gelip geleceğimizi şekillendirerek Kültürel hafızamız ve Bilgi Hazinemiz olan Emeklilerimizin Emekliler Haftası ve Dünya Emekliler Günü kutlu olsun” diyen ŞAHİN mesajında şunları söyledi; “Emeklilerimiz; Hayatlarının en verimli ve dinamik çağlarını devletine ve milletine hizmet ederek geçirmiş, ülkemizin kalkınmasına değerli hizmetler yaparak alın terlerini dökmüş, hizmet ve çalışma disiplini ile bizlere her zaman örnek olmuşlardır.

    Bilgi ve tecrübeleriyle genç neslimizin ufkunu açan emeklilerimizin manevi desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. İnanıyoruz ki, nesiller arası bir yardımlaşma ve dayanışma sistemi olan sosyal güvenlik sisteminin kalitesi artırıldıkça emeklilerimiz için daha çok refah ve huzur sağlanmış olacaktır. Bugün olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin kalkınmasında çok büyük katkıları olan emeklilerimiz için gerekli her türlü iyileştirici düzenlemeyi yaparak, çalışma hayatlarında verdikleri emeğin meyvelerini en iyi şekilde almaları ve emeklilik hayatlarını huzur içinde geçirmeleri adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hiç şüphesiz ki toplumumuzun temel yapı taşı olan emeklilerimizin bizlerden sonra gelen nesillerimiz tarafından da baş tacı olarak her zaman hak ettikleri sevgi, saygı ve değeri görmeye devam ettiklerini görmek en büyük temennimizdir.
   
    Bu duygu ve düşüncelerle, her yıl 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri kutlanan, Emekliler haftası ve 30 Haziran Dünya Emekliler günü vesilesiyle Geçmişimizin Sahibi, Geleceğimizin Mimarları olan emeklilerimizin Dünya Emekliler gününü en içten duygularımla kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmelerini diliyorum.” Diye sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 15:45

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER