banner113

Pazar Yerleri Temizleniyor

Mardin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, halkın daha rahat ve temiz ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazaryerlerinin dağılmasıyla birlikte, alanda gecenin geç saatlerine kadar temizleme işlemini sürdürüyor.

Pazar Yerleri Temizleniyor
                Bir ay içinde toplamda kurulan 24  pazaryerini temizleyen ekipler, öncelikle alanda bulunan kaba çöpleri topluyor. Ardından çöp araçlarıyla pazaryerindeki tüm atıklar alınırken, ardından süpürge araçları ve yıkama araçları devreye giriyor. Süpürge araçları yolların ince temizliğini gerçekleştirirken, arazözlerle de kaldırımlar ve yollar dezenfekte su ile yıkanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle yaz aylarında olunması nedeniyle pazaryerinde larva ve uçkunla mücadele için ilaçlama gerçekleştiriyor.

              Mardin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Kadri Toparlı, pazaryerleri temizliği konusunda çok çok hassas davrandıklarını belirterek; “İlimizde haftada 6, ayda ise 24 pazaryeri kuruluyor.Ekiplerimiz pazaryerlerinin dağılmasıyla anında alanın temizliğini gerçekleştiriyor.Kaba çöpler alındıktan sonra dezenfekte su ile alanın tamamı yıkanıyor.Yaz aylarında da sineklere karşı ilaçlama yapılıyor.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2012, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER