banner113

Öter “Gök Kubbe Zalimlerin Başına Yıkılsın Ama Altında Mazlumlar Ezilmesin.“

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter” Gök kubbe zalimlerin başına yıkılırken altında mazlumlar ezilmemeli.

Öter “Gök Kubbe Zalimlerin Başına Yıkılsın Ama Altında Mazlumlar Ezilmesin.“

15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrası FETÖ terör örgütü mensuplarına ve yandaşlarına yönelik başlatılan temizlik harekâtında suçsuz insanların mağdur olmaması için azami gayret gösterilmesi gerekiyor.  15 Temmuz akşamı girişilen başarısız hain darbe Allah esirgesin başarıya ulaşmış olsaydı sahip olduğumuz her şey biranda yok olacaktı. Ülke olarak büyük bir felaketten kurtulduk.

Darbe planı içinde, kenarında, önünde, arkasında yer alan, destek veren, katkı sunan kim varsa hainin en önde gidenidir. En ağır şekilde cezalandırılmaları tüm vatansever yurttaşların haklı beklentisidir. Fakat bu darbecilerle yakından uzaktan ilgisi olmayan FETÖ veya başka herhangi illegal bir terör örgütüyle ilgi, alakası bulunmayan suçsuz insanların günlerce gözaltında tutulması, görevlerinden uzaklaştırılması ileride telafisi olmayan trajedilere yol açabilir.

Nitekim Sayın Cumhurbaşkanımız “At  izi  it izine karıştırılmamalı. ” Sayın Başbakanımız Valiler toplantısında, “Toplumda vicdanları rahatsız edecek, 'Bu da yapılır mı' dedirtecek bir olay yaşanmaması için kılı kırk yaracaksınız." Şeklinde uyarı yapmaları yaşanan mağduriyetlerin kendilerinde rahatsızlık uyandırdığı ortadadır. 

FETÖ ile alakası olmayan, hatta ideolojik olarak FETÖ.ye karşı olup,tek suçları farklı siyasi görüşe sahip olduğu için yada muhterem amir,müdür hazretleri tarafından sevilmediği için FETÖ.İle  suçlanarak görevden uzaklaştırılan  insanlar daha fazla mağdur edilmeden görevleri ve itibarları iade etmek herkesten önce  iktidarda olan Hükümetimiz Adalet ve Kalkınma Partisinin öncelikli görevidir.

Hükümetimiz   FETÖ ve tüm terör örgütleriyle mücadele etsin. Gök kubbeyi başlarına yıksın ama  mazlumlar  altında ezilmesin.Aksi halde bu işin  vebalı Allah katında ve vicdanlarda çok ağır olacağı gibi Allah esirgesin ileride toplumda kutuplaşma ve kırılmalara yol açacağı endişeleri taşımaktayız. "Dedi

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 22:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER