Nihat Hatipoğlu Mardinlilerle buluştu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla buluştu.

Nihat Hatipoğlu Mardinlilerle buluştu

Mardin Artuklu Belediyesi,  “O’nu Sevmek” konulu bir program düzenledi. Programa konuşmacı olarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu katıldı.

Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sohbete vatandaşların ilgisi yoğundu. Program Artuklu Fuat Yağcı Cami İmamı Ali Fuat Erdem’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlahi sanatçısı Recep Arslan’ın seslendirdiği ilahiler ilgi ve beğeniyle dinlendi.

Ardından sahneye çıkan Hatipoğlu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalarak vatandaşlara manevi bir şölen yaşattı.

Peygamber Efendimizin hayatından kesitler anlatan Nihat Hatipoğlu, anlatımının sonunda seyircilerin sorularını da yanıtladı.

Gecenin sonunda Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Hatipoğlu ve Arslan’a katılımları için teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Öztürk, “Değerli hocamızı Artuklu’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Sevgili Peygamberimizi, kendine has anlatımıyla hocamızdan dinlemek derin bilgisinden istifade etmek çok değerliydi. Sayın Hocamıza, davetimizi kabul edip teşrif ettiği için, kıymetli hemşehrilerimize de yoğun ilgileri için teşekkür ediyorum. Manevi duyguları burada hep birlikte paylaşmış olmaktan büyük mutluluk duyduk.” dedi.

Hatipoğlu ile hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar, böylesi güzel bir program düzenlediği için Artuklu Belediyesi’ne ve Başkan Öztürk’e teşekkürlerini iletti. (İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 23:53

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER