banner113

MTDF.Genel Başkanı Aydın’dan Diyarbakır’a Çıkartma

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Mtdf.Genel Başkanı İbrahim Aydın ve yönetim kurulundan oluşan bir heyet Diyarbakır’da ziyaret ve temaslarda bulundu.

MTDF.Genel Başkanı Aydın’dan Diyarbakır’a Çıkartma

 

 

 

Kısa bir süre önce Mehmet Şerif Öter’ in  istifasının ardında MTDF.Genel başkanlığına getirilen İbrahim Aydın ve yönetim kurulundan oluşan bir heyet AK.Parti Diyarbakır İl başkanı Muhammed Akar, Diyarbakır Barosu başkanı Ahmet Özmen ve Güneydoğu Güncel Gazetesini ziyaret ettiler.

İlk ziyaretin gerçekleştirildiği Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar Mardin Toplumsal Dayanışma federasyonun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sivil toplum örgütleriyle her zaman diyalog içinde olduklarını, sivil toplum örgütleri demokrasinin olmazsa olmazların başında geldiğini ifade eden Akar her zaman yanımızda ayrı bir yeri olan Dillerin,Dinlerin ve farklı kültürlerin şehri Mardin’i sivil toplum alanında geniş bir yelpazede temsil eden Mardin Toplumsal dayanışma federasyonun çalışmalarından haberdar olduklarını Ülkenin birlik,beraberlik ve huzuru için yaptıkları ve yapacakları çalışmalar için teşekkür ederek başarılar diledi.

İkinci ziyaretin gerçekleştiği Diyarbakır Baro Başkanı Av. Ahmet Özmen “Federasyonun çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra Diyarbakır barosunun çalışmaları hakkında konuk heyete  bilgi verdi.

Son olarak   Güneydoğu Güncel gazetesini ziyaret eden MTDF.heyeti burada gazete editörü Mehmet Zeki Özer’e Federasyon çalışmaları hakkında bilgi paylaşıldı.

Ziyaretlerle ilgili MTDF.Genel Başkanı İbrahim Aydın  “Gerçekleşen ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini bundan sonrada bu tür ziyaretlerimize ağırlık vereceğiz. “Dedi.



 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 21:13

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf
Yusuf - 7 yıl Önce

Bize heryer trabzonspor

SIRADAKİ HABER