banner113

MTDF’den Belediye Başkanlarına Ziyaret

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF’den Yeni Seçilen Belediye Başkanlarına Ziyaret.

MTDF’den Belediye Başkanlarına Ziyaret

60 Dernek bileşeni bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu 31 Mart yerel seçimde Mardin büyükşehir belediye başkanı seçilen Ahmet Türk,Kızıltepe Belediye başkanı Nülifer Elik Yılmaz ve Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altundağ’ı ziyaret eden Federasyon başkanı  Mehmet Şerif Öter,başkan yardımcısı Organik Bülbül,genel sekreter Ahmet Yıldırım,Teşkilat başkanı Menduh Kavan,yönetim kurulu üyeleri Mustafa Eriten, Delal Sadık Erdoğan,Mustafa Omuk,İdris Demir ve Ramazan Tanış  yeni başkanları tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

Ziyaretlerle ilgi bir açıklama yapan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter “31 Mart yerel seçimde Mardin ilimizin Büyükşehir belediye başkanlığını ve 5 ilçemizin Belediye başkanlığını HDP.  5 İlçe Belediyemizin başkanlığını Ak. Parti adayları kazandı. Halkımızın iradesiyle seçilen tüm belediye başkanları hepimizin başkanlarıdır. Demokratik sistemin temel kurumları STK’lar olarak tüm siyasi partilerimize her zaman eşit yakınlıktayız. Federasyon olarak tüm belediye başkanlarımızı ziyaret etme kararı aldık. İlk gün Büyükşehir, Kızıltepe ve Ömerli Belediye başkanlarımız bize randevu verdiler, ziyaret ettik, Artuklu ve Yeşilli Belediye başkanlarımızdan randevu talebinde bulunduk, yakın zamanda diğer ilçe belediyelerimizi de mutlaka ziyaret edeceğiz. 

Öter “ Tüm belediyelerimize ortak çağrımız Aktif sivil toplum örgütlerden oluşan kent konseylerin kurulmasını ve sivil toplum örgütleriyle diyalog içinde olmalarını ve önemsemelerini demokratik bir hak olarak beklediklerini söyledi”

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 10:21

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER