banner113

MTDF Yeni Yönetimi Aydın Başkanlığında ilk Toplantısını Gerçekleştirdi

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) Yeni genel başkan İbrahim Aydın başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

MTDF Yeni Yönetimi Aydın Başkanlığında ilk Toplantısını Gerçekleştirdi


Kısa bir süre önce Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanlığından kendi rızasıyla beklenmedik bir şekilde istifa eden Mehmet Şerif Öter’in yerine yönetim kurulu kararıyla genel Başkanlığa getirilen İbrahim Aydın ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

 

Yönetim kurulu toplantısında alınan kararları açıklayan Başkan Aydın “Kurucu genel başkanımızın olduğu bir toplantıda yönetime başkanlık etmek bana çok ağır geliyor. Sayın genel başkanımız Öter her zaman manevi başkanımızdır, Onunla birlikte yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimsenin göstermediği gösteremeyeceği demokratik tavrı, özveriyi, paylaşımı ortaya koymuştur. Gerçek Bağımsız sivil toplumun temellerini atmıştır ve bu temelde dayanışma, paylaşma, samimiyet, fedakarlık ve en önemlisi sevgi vardır.

 

 

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu kurulduğu ilkeler doğrultusunda bileşenlerimizle Özelde Mardin genelde ülkemizin birlik, beraberliği, huzuru ve demokrasiye katkı sunmada hiçbir engel tanımayacaktır. Bundan sonra da bileşenlerimizin güçlü ve gönüllü dayanışmasıyla halkımızın her türlü sorunlarının takipçisi olacağız. Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz anlayışı bir kez daha yönetim olarak deklere edilmiştir. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2017, 14:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER