21 Ağustos 2019 Çarşamba

Kızıltepe Kaymakamlığına Hüseyin Çam Atandı.

MTDF İzmir & Mardin Uçak Seferleri İçin Havalimanında Basın Açıklaması Yapacak.

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) İzmir ve Mardin arası durdurulan uçak seferlerinin yeniden başlanmasına katkı sağlamak amacıyla basın açıklaması için Kaymakamlıktan izin talep etti.

25 Temmuz 2019 Perşembe 21:45
Bu haber 2326 kez okundu
MTDF  İzmir & Mardin Uçak Seferleri İçin Havalimanında Basın Açıklaması Yapacak.
banner98

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan MTDF Başkanı Mehmet Şerif Öter  “Yaklaşık üç aydır İzmir ve Mardin arası uçak seferleri durdurulmuştur. 150 bine yakın Mardinli Hemşerilerimiz İzmir de yaşıyor. Hemen hemen her gün yüzlerce hemşerimiz ve yakınları karşılıklı ziyaret için gidip, geliyor. Şuanda bu ziyaretleri komşu illerimiz olan Şanlıurfa ve Diyarbakır uçaklarıyla gerçekleştirmek zorunda kaldıklarından maddi ve manevi olarak hemşerilerimiz hak etmedikleri büyük sıkıntılar yaşıyor.

Federasyon olarak bundan yaklaşık iki ay önce Ulaştırma ve altyapı Bakanlığımıza, Ak Parti Mardin milletvekillerimize ve ilgili kurumlara resmi yazı ile durumu iletmemize rağmen ne yazık ki herhangi olumlu bir gelişme yaşanmadı.  Toplumsal sorumluluk bilinciyle hemşerilerimizin bu mağduriyetine kayıtsız kalamayan federasyonumuz konuyu kamuoyunun gündemine getirmek ve ilgili yetkililerin azami dikkatlerini çekmek amacıyla 02.Ağustos 2019 Cuma günü saat 15.30 da Mardin hava limanında basın açıklaması yapmak için Kızıltepe Kaymakamlığımıza izin başvurusunda bulunmuştur.

İzin talebimize Kaymakamlığımızca olumlu yanıt verilmez ise duyarlı basınımızın destekleriyle basın açıklamamızı Federasyonumuzun merkezinde gerçekleştireceğiz. Bu konuda başta Mardin İzmir  STK’ları, eski ve yeni Tüm Mardin Milletvekillerimiz, siyasetçilerimiz,Mardinli olan İzmir milletvekilimiz sayın Ceyda Bölünmez hanımdan özellikle destek bekliyoruz. “Dedi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

• Ad Soyad:

• Yorum:

@name x

• UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    SAYFALAR
    SENDE YAZ

Siz de yazmak istemez misiniz?

ARŞİV