banner113

MTDF’ den Tehdit Ve Hakaretlere Karşı Çok Sert Tepki.

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu MTDF. yönetimi sahte sosyal medya hesapları üzerinde federasyona yönelik yapılan tehdit, küfür ve hakaretler üzerine acil toplandı.

MTDF’ den Tehdit Ve Hakaretlere Karşı Çok Sert Tepki.

Toplantıda  alınan ortak kararı. Federasyon genel başkanı İbrahim Aydın tarafından yazılı bir açıklamayla duyuruldu.Açıklamada,"Şuan 66 STK. Bileşeni bulunan Mardin toplumsal dayanışma Federasyonu MTDF. Hiç bir menfaat, kar amacı gütmeden Sivil toplum örgütü olarak Mardin halkımıza ve ülkemize demokratik, sosyal insani ve ekonomik alanlarda katkı sunmak ve bu yönde çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuştur.

Federasyonumuz bu güne kadar her konuda halkımıza, memleketimize yönelik her türlü haksızlığa karşı cesaretle dik duruşuyla uyarı ve tepkisini ortaya koymuş ve hep haklının ve doğrunun yanında yer aldığı tüm Mardin halkımız tarafından bilinmektedir.

Son birkaç aydır sahte sosyal medya hesapları Facebook üzerinden federasyonumuza yönelik karalama,iftira ve tehdit paylaşımları yapılmaktadır. Yaptığımız çalışmaların  doğruluğundan emin olduğumuz için, şuana kadar bu  basit kişilikli, kendini bilmez sahte, kod isimli kişilere cevap verme ve polemiklere girme gereğini duymadık.

Fakat son bir haftadır, sahte  facebook hesapları üzerinden federasyonumuza ve kurucu onursal başkanımız Mehmet Şerif Öter ve genel başkanımız İbrahim Aydın’a yönelik vicdan ve ahlak, dışı  ve insanlığın kabul edemeyeceği derecede tehdit,iftira ve argo,küfürlü  kelimelerle saldırılar yapılmaktadır.

Bunu yapan ve yaptıranlara sesleniyoruz ve diyoruz ki ey kendini bilmez,kıskanç ve korkaklar arkanızda her kim veya kimler varsa inanın sizden korkmuyoruz. Bundan sonra aynı kararlılıkla ve daha bir şevkle yolumuza devam edeceğiz.

 İnsani meziyet, dürüstlük, mütevazi ve samimi kişiliğiyle, halkın gönlünde taht kormuş Kurucu genel başkanımız Sayın Mehmet Şerif Öter’e  yönelik ahlaksızca yapılan karalama ve iftira paylaşımları yapan ve yaptıranları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. İnsanlıktan, ahlaktan ve ailevi değerden yoksun, kendini bilmez ve yoldan çıkmış bu insan müsveddeleri aynı zamanda toplumun değerli varlıkları olan kızlara, bayanlara temelsiz ve mesnetsiz iftiralarda bulunmuşlardır.

Bu kişiler hakkında ilgili mercilere müracaat edilmiş ve siber suçlularla mücadele birimi tarafından gerekli çalışmalara başlanmıştır. Bu işin arkasında kim veya kimler çıkarsa hiçbir şekilde affedilmeyecekler ve yasal yollardan sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve hiçbir şekilde bu işin peşini bırakmayacağımızı belirtiyoruz"denildi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 23:18

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER