Milletvekili Demirkaya´dan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Mardin Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Cengiz Demirkaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Demirkaya´dan Gazeteciler Günü Mesajı
Demirkaya mesajında; Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını doğru bir şekilde temsil  eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum.

İnsanlara haberler tarafsız ve objektif bir şekilde ulaştığında basın ülkemizde görevini layıkıyla yapmıştır demektir. Sadece ulusal basınımızın değil, bu kapsamda Ülkemizde, bölgemizde ve İlimizdeki gelişmelerin doğru şekilde algılanıp yorumlanması ve halkımızın bilgilendirilmesinde yerel gazetelerin de etkin bir rolü bulunmaktadır.

İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak aziz milletimizin haber alma hakkını sağlayan ve toplumumuzun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen, vatandaş ile yönetim arasında bir köprü vazifesi gören basın mensuplarımız  yaptıkları bu işle milletimizin duygu ve düşüncelerine tercüman olmaktadırlar.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte basın, günümüzde internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiştir. Tek yönlü bilgi paylaşımı bu şekilde çift yönlü bir boyut kazanmıştır. 

Her geçen gün büyüyen, gelişen, kendini yenileyen yapısıyla basın camiası, ilimizin, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ve projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından bu projelerin sahiplenmesi, benimsenmesi açısından büyük bir rol üstlenmiştir.

Bu vesileyle, ilimizde hemşehrilerimizin gözü kulağı olan, prensipli, objektif  yayıncılık anlayışı ile görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, tüm basın camiamızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 13:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER