banner113

MESOB Yeni Başkanı Tunç, Görevine Başladı

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yeni dönem başkanlığına seçilen İsa Tunç, yeni görevine başladı.

MESOB Yeni Başkanı Tunç, Görevine Başladı

Kızıltepe Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı görevini uzun süreden beri sürdüren İsa Tunç, yeni dönem birlik başkanlığı için tek başına aday gösterildiği olağan genel kurulda delegelerin oylarıyla yeni dönem MESOB Başkanlığına seçildi.

Yapılan seçimin ardından tebrikleri kabul eden yeni Başkan İsa Tunç, Mardin ESO Birliği'ne gelerek makamına oturdu ve resmen başlamış olduğu görevinde tebrikleri kabul etmeyi başladı.

 

Yeni dönem de yönetim kurulu ve tüm başkanlarla birlikte büyük bir uyum içerisinde gece gündüz demeden mesleki bileşenlerin hizmetinde olacaklarını kaydeden Başkan Tunç, Esnafın ülke ölçeğinde rekabet edebilme imkanının artırabilmesi için kamu yararına hizmet üreten mesleki kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü, odalar birliği yeni yönetimi olarak da bunun idrakı içerisinde olduklarını söyledi.

Mesleki odalar mensup delegelerin yeni yönetime gösterdikleri teveccüh ve verdikleri desteğe layık olmaya çalışacaklarını kaydeden MESOB Başkanı İsa Tunç, "Çok güzel ve aklı selimin galip geldiği bir olağanüstü genel kurul geçirdik. Yeni yönetimimiz ve ekipteki arkadaşlarımızla birlikte; Yeni dönemde herkesle ama özellikle de temsilciliklerini üstlendiğimiz esnaflarımızla samimi duygularla yakın bir çalışma imkanı içerisinde olacağız. Görev süremiz boyunca gerek odalarımızın ve üyelerimizin sorunları, gerekse de ilgi alanımıza giren bu kentin sorunlarının çözümü noktasında, bu şehri yönetenler ve diğer sivil toplum örgütleriyle uyumlu, istişareli ve azami bir gayretle irtibat içerisinde olmanın sözünü veriyorum. Allah bizleri, bize güvenen dostlarımıza mahcup etmesin diyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2017, 15:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER