banner113

Merinos Mardin Bölge Bayiliği Rana Group Bünyesinde Açıldı.

Merinos`un Türkiye`de en büyük bölge bayiliğinden biri olma özelliğini taşıyan Merinos Halı ve Mobilya Mardin Bölge Bayiliği Rana GROUP bünyesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Merinos Mardin Bölge Bayiliği Rana Group Bünyesinde Açıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, Artuklu Belediye Başkanı  Emin IRMAK,Mardin Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan GAZAN, Mardin Müsiad Başkanı Nurettin KASAP,Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şerif ÖTER  ve  basın mensupları hazır bulundu.

Açılışa özel kampanyalarla müşterisinin karşısına çıkan Merinos Mardin Bölge Bayiliği Satış Mağazasında özel bir kampanya düzenlendi. Aranılan tüm mobilya ve halı çeşitlerini bulmanın mümkün olduğu mağazada mobilya ve halı çeşitlerinde % 20  indirim ve alışverişlerde faizsiz tüm kredi kartlarına 9 taksit imkânı sunuluyor.

 Merinos Mardin Bölge Bayiliği Satış Mağazası hakkında bilgi veren Mağaza Yönetim Kurulu Başkanı Veysi ÇİÇEN, çok büyük bir  alan üzerine kurulan Merinos Mardin Fabrika Satış Mağazası’nın Türkiye’nin en büyük mobilya mağazalarından biri olduğunu söyledi. Merinos’un tüm mobilya ve halı çeşitlerinin mağazada sergilendiğini anlatan ÇİÇEN, Mardin’nın büyük bir şehir olduğunu belirterek, Merinos markasının Mardin’de  en iyi şekilde temsil edilmesi ve müşterilerin tüm isteklerine cevap verebilmek için böyle bir yatırımı gerçekleştirdiklerini vurguladı. Merinos Mardin Fabrika Satış Mağazasının Mardin’e  ve Mardinlilere hayırlı olmasını dileyen ÇİÇEN, “mağazamıza gelen misafirlerimize çeşitli süprizlerimiz var” diye konuştu. Mardinlilerin recek bu kampanyayı kaçırmamasını isteyen Kılıç, Merinos’un Mardin’da çalışmalarının süreceğini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 17:30

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali yücedağ
ali yücedağ - 8 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER