Mazıdağ Ve Savur İlçelerinde Doğalgaz Çalışmaları Başlıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mazıdağ ve Savur ilçelerinde doğalgaz alt yapı çalışmaları başlatıyor.

Mazıdağ Ve Savur İlçelerinde Doğalgaz Çalışmaları Başlıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Altyapı Koordinasyon Merkezi tarafından Mazıdağ ve Savur ilçelerinden alt yapı çalışmaları başlatılıyor. Kısa bir içerisinde başlatılacak çalışmalar neticesinde Mazıdağ ve Savur ilçelerine doğalgaz verilmeye başlanacak. Artuklu, Kızıltepe, Midyat ve Yeşilli ilçelerinde daha önce başlatılan çalışmalar devam edecek.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, tüm ilçeleri doğalgaza kavuşturmak için sezonun açılmasıyla çalışmaların yeniden başladığını belirtti.

Daha önce başlatmış olduğumuz çalışmalarımıza yeniden başlayacaklarını kaydeden Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak dört bir koldan her alanda şehrimize konforu yaşatmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçen dönem başlatmış olduğumuz ve sezonun kapanması ile çalışmalarına ara verdiğimiz Artuklu, Kızıltepe, Midyat ve Yeşilli ilçelerinde çalışmaları yeniden başlatıyoruz. Koronovüris tehlikesi şehrimiz ve ülkemizden gittiği zaman çalışmalarımıza daha fazla hız vererek çalışmaların biran önce bitmesi için çalışacağız” dedi.

-Mazıdağ ve Savur ilçeleri doğalgaza kavuşuyor

Yaman, şunları söyledi: “Görevlendirme olarak atandığımız ilk gün söylediğimiz gibi tüm ilçelerimizi doğalgaz ile tanıştıracağız. Artuklu, Kızıltepe, Midyat ve Yeşilli ilçelerinin ardından şimdi de Mazıdağ ve Savur ilçelerimizde çalışmalarımız başlıyor. Kısa süre içerisinde başlatılacak çalışmalar salgının ardından hızlanarak artacak. Vatandaşlarımızı en kısa sürede doğalgaz ile buluşturmak istiyoruz” şeklinde söyledi.  

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 17:11

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER