banner113

MAÜ Rektmörü Özcoşar’ın Gazeteciler Günü Mesajı

Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

MAÜ Rektmörü Özcoşar’ın Gazeteciler Günü Mesajı
MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar yayınladığı kutlama mesajında, gazetecilik mesleğinin zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak ettiğini belirterek; “Haber alma, hakikat, öğrenme ve keşfetme, fikirlerini ifade edebilme hürriyeti her insan İçin temel bir haktır. Basının temel hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği gazetecilik mesleği zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir.

Bilişim ve teknoloji alanındaki gelişmelere paralel olarak özellikle İnternet kullanımı ile birlikte zenginleşen iletişim dünyasında bilgi ve haber vermek, toplumu aydınlatmak, toplumun bilgilendirilmesinin yanı sıra, kurumlar arasındaki iletişimin sağlamak, kamuoyu oluşturulması gibi mühim vazife ve mesuliyetlerini fedakarca her türlü şartlar altında ifa eden yerel ve ulusal bütün basın mensuplarımızın ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 13:21

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER